Dead Rising 4

Capcom bjuder upp till dans i denna nya Dead Rising 4-trailern

Den fjärde delen i Capcoms zombiesmiskare Dead Rising 4 är som bekant på väg och har ett spikat lanseringsdatum satt till den 6 december. Plattformarna som gäller är Xbox One och PC.

Nu har en ny trailer släppts där vi får en försmak om vad som sker bakom kulisserna. Dessutom får vi lite mer detaljerad information om ikoniske Frank West. Kolla in ovan.

Är du pepp?

Läs vidare...

Dead Rising tycks vara på väg till Playstation 4

PS4 kan behöva mer zombies. Tydligen.

Sedan årets E3 vet vi att Frank West från originalspelet Dead Rising kommer att återvända i kommande Dead Rising 4. Men nu verkar det även som att originalspelet i sig kommer återvända i ny tappning och därmed lämna sin Xbox 360-exklusivitet bakom sig.

Med tanke på att E3 är en av världens största spelmässor, med horder av företag, PR-folk och gäster som gör allt för att få lite härliga spelprylar gratis från golvets alla bås så är det inte konstigt om saker ballar ur. Våra kollegor på brittiska Eurogamer slängde ihop en videolista på sex stycken av dessa, som du verkligen bör spana in. Och ja, VR-porr är en av dem, precis som de konstiga dansande djuren på Ubisofts presskonferens.

Capcoms Dead Rising-serie har i princip varit exklusiv för Xbox. Dock kommer företaget än en gång att testa intresset hos Playstation-spelarna och ämnar därför att släppa Dead Rising 4 till Sonys format. När detta sker vet vi dock inte.

E3 2016: Dead Rising 4 släpps i december

Microsoft bekräftar början av december.

Dead Rising 4 utannonserades under Microsofts E3-konferens och tog tillbaka Frank West som huvudkaraktär, tillsammans med nyintroducerade exoskelett och möjligheten att ta selfies. Nu har spelet också fått ett lanseringsdatum.

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Under Microsofts E3-konferens presenterade företaget inte bara en, utan två nya konsoler - nämligen Xbox One S och Project Scorpio. Nu har våra brittiska kollegor intervjuat Xbox-chefen Phil Spencer. På frågan om vilka som är den tänkbara målgruppen för Scorpio så svarade Spencer så här: