Destiny Features

FeatureVad spelar vi i helgen (23-25 sept)

Nya Destiny-raiden? Bioshock? Pro Evolution Soccer 2017?

Den här veckan har vi funderat lite på det här med försenade spel. Både South Park: The Fractured but Whole och The Last Guardian har försenats ytterligare, men är det så dåligt egentligen? Läs Jerry Fogselius tänkvärda text här! I helgen spelar vi annars detta:

FeatureVad spelar vi i helgen (22-24 juli)

Har Eurogamer-redaktionen tröttnat på Pokémon Go än?

Alla pratar om Pokémon Go även den här veckan, och sommaren 2016 kommer nu definitivt för alltid kallas "The Summer of the Great Apokélypse". Ni vet väl att vi har den ultimata Pokémon Go-guiden va? I samband med det har vi också tagit en titt på spelhistoriens övriga stora fenomen. Det här spelar vi i helgen:

FeatureVad spelar vi i helgen? (17-19 juni)

Orkar vi mer spel såhär post-E3? Har påven en konstig hatt?

Hela Eurogamer-redaktionen verkar ha någon slags kollektiv baksmälla såhär några dagar efter alla E3-konferenser. Vi skrev hundratals nyhetsartiklar, vi summerade alla presentationer bara några timmar efteråt och vi har livechattat med er kära läsare. Det var otroligt kul, och tack för att ni följde med oss in i den galna E3-världen! Nu återvänder vi till vardagen, och den här helgen spelar vi detta:

FeatureEurogamer Live: Destiny

Vi snackar nya uppdateringen och framtidsutsikterna för eventuellt DLC i september medan vi lirar multiplayer i Iron Banner.

Det är i stort sett omöjligt att toppa förra veckans intensitet. Vår chefredaktör Andréas höjde både sin egen och vår puls när han kämpade i en timme mot första bossen. Han lyckades med nöd och näppe att klara bossen och därför slippa förödmjukelsen men kommer för evigt att vara förknippad med kaninhopp.

FeatureTwitch Livestream ikväll: Destiny: the Taken King

Ställ frågor eller bara spana in den nya expansionen.

Destiny: The Taken King verkar vara en hit bland de flesta som spelar det. Därför väljer vi på Eurogamer att låta vår ljuva stämma eka i era hörselgångar medan ni ska få fröjdas över episk gameplay i en Twitch-stream ikväll innehållande Destinys senaste expansion.

FeatureFörhandstitt: Destiny

Ett spännande öde

Upp ur ett öde grönskande landskap reser sig en enorm metallstruktur. Den påminner om en högteknologisk variant av den kinesiska muren. Fram till strukturen leder en fragmenterad motorväg i förfall fylld av rostiga bilkadaver. Framför muren står en gestalt klädd i tyg och teknologi. Över ett högteknologiskt vapen spanar han upp och ner längs den slitna muren efter faror. Sen vänder han sig om och blickar ut över en mäktig utsikt som sträcker sig så långt ögat kan se.