Deus Ex: Mankind Divided Features

FeatureFörtitt: Deus Ex: Mankind Divided

Dags att utrota Mechanical Apartheid en gång för alla.

Det skall erkännas direkt. Jag har inte spelat en enda minut av ett Deus Ex-spel tidigare. Jag läste med stora och nyfikna ögon om det allra första Deus Ex när det begav sig år 2000. Jag läste att det var ett revolutionerande spel signerat den store mästaren Warren Spector. Jag blev fascinerad av hur han blandade FPS med RPG och hur spelarens val ändrade utgången för handlingen. Men det blev aldrig att jag testade det. Sen kom nylanseringen med 2011 års Deus Ex: Human Revolution. Samma där, spelet fick fina betyg och hyllades högt och lågt, och jag har till och med deltagit i ett forskningsseminarium kring spelet, men ändå har jag inte tagit mig tillfälle att prova det.

FeatureFem heta rollspel att spana in 2016

Vilket blir nästa rollspel att äta en stor portion av ditt liv?

December har anlänt, och det med besked. Sakta täcker snön Sverige, stormar piskar upp i de södra delarna och folk börjar julpynta redan i november. Så många anledningar att sätta sig inomhus, kaffe i hand, Fallout 4 utan paus, och bara inte komma ut förrän solens strålar träffar våra svenska vidder igen.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

Hela gänget har varit på plats under årets E3 med Microsoft som introducerade bakåtkompabilitet för Xbox One, Sony som (mot förmodan) hävde ur sig material från The Last Guardian och EA som golvade oss totalt med gameplay från Star Wars: Battlefront. Nytt det här året var Bethesdas presskonferens som bjöd på nytt gameplay och ett nära förestående lanseringsdatum för Fallout 4.