DOOM 4 Features

FeatureEurogamer Live: Doom (2016)

Adam mår bra när lemmar flyger. Titta själva ikväll!

E3 är över och vi har alla lite blandade känslor kring det. Vi har alla våra favoriter och våra personliga hatobjekt. Adam är så klart bitter på det mesta, precis som vanligt, och kommer därför under kvällens stream avreagera sig i form av avslitna lemmar i nya Doom.

FeatureVad spelar vi i helgen? (17-19 juni)

Orkar vi mer spel såhär post-E3? Har påven en konstig hatt?

Hela Eurogamer-redaktionen verkar ha någon slags kollektiv baksmälla såhär några dagar efter alla E3-konferenser. Vi skrev hundratals nyhetsartiklar, vi summerade alla presentationer bara några timmar efteråt och vi har livechattat med er kära läsare. Det var otroligt kul, och tack för att ni följde med oss in i den galna E3-världen! Nu återvänder vi till vardagen, och den här helgen spelar vi detta:

FeatureGästkrönika: Bilder av helvetet

Glenn Petersen jobbar på Science Fiction-bokhandeln i Göteborg. Här är hans tankar om Doom och helvetet.

Glenn Petersen jobbar på Science Fiction-bokhandeln i Göteborg. Hans gästkrönika här på Eurogamer.se speglar inte nödvändigtvis redaktionens åsikter.

FeatureE3 2016: Såhär var Bethesdas presskonferens

Summering av Bethesdas konferens och det som visades.

Bethesda lade ribban ganska högt förra året när de hade sin första egna E3-konferens. Fallout 4 med ett släppdatum, ett brutalt Doom-spel och en spännande trailer för Dishonored 2 bara för att nämna lite av det som många troligen ansåg vara 2015 års bästa uppvisning. I år var det dags igen och det var även denna gången en spännande uppvisning.

FeatureVad spelar vi i helgen? (13-15 maj)

Spelrecensenters hårda liv.

Om det finns en sak som är gemensamt för alla medlemmar i Eurogamer-redaktionen så är det att vi gillar att spela, hrm.. spel. Även på helgerna. I en ny liten vinjett här på sidan kommer vi varje fredag berätta om vad som drar vår uppärksamhet över helgen, oavsett om det är nya recensioner som är på gång, gamla favoritspel som dammas av eller en sjuklig besatthet av valfritt MMO-liknande rymdshooter. Och den naturliga följdfrågan blir naturligtvis, vad spelar DU i helgen? Låt oss veta här i kommentarerna eller på vår Facebooksida!

FeatureArtikel: Här är varför du ska se fram emot Doom

Vi går igenom spelets bakgrund och tar upp varför du bör vara taggad inför rebooten.

Förstapersonsskjutare finns idag i massor, så många att i alla fall jag börjar bli ganska trött på dem. De må fortfarande vara väldigt underhållande, och jag skulle ljuga om jag sade att jag inte gillar att spela väldigt många av dem. Men ibland önskar jag att spelvärlden kunde breddas mer. Spel där vi har ett vapen som sticker fram ur botten av skärmen har vi sett så otroligt många gånger nu.

FeatureSå var Bethesdas E3-konferens

Här är allt Bethesda visade på sin första E3-konferens någonsin.

Som många vid det här laget lär ha vetat var det ikväll första gången som Bethesda ärade E3 med en konferens. Hypen var total, inte minst med tanke på den nyligen släppta Fallout 4-trailern. Med pompa och ståt klev det populära spelföretaget ut på scenen kl 04:00 svensk tid. Undertecknad stannade givetvis uppe för att bevaka spektaklet.

FeatureHär är allt du behöver veta inför E3 - Del 2

Den efterlängtade fortsättningen är här!

För några dagar sedan släppte vi den första delen av vår extensiva artikelserie om vad vi tror kommer dyka upp på E3-mässan i år. I den tittade vi på giganterna Microsoft och Sony med förstoringsglas och kam för att luska ut vad de kunde tänkas visa upp på mässan. Ni hittar den här. Nu är det dags för del två, där vi tar en närmare titt på några av de största tredjepartsutvecklarna i branschen. Trevlig läsning önskar vi, och glöm inte att berätta hur fel jag har i kommentarsfältet!