Dying Light Features

Det är de sista skälvande dagarna innan spelvärldens stora branschfest E3, och vi på redaktionen laddar för fullt. Diskussionerna om vad vi kommer få reda på går varma, och vill du veta vad vi hoppas mest på har vi sammanställt en behändig lista här. Vi har också den ultimata summeringen av när och var du följer alla olika presentationer. Tills det sätter igång underhåller vi oss den här helgen med detta:

FeatureÅsikt: Hellre utsatt än övermäktig

Jerry diskuterar nackdelarna med att uppgradera sig till max.

I rollspel och alla andra slags genrer med någon typ av uppgraderingssystem, strävar jag hela tiden efter att göra min karaktär större och starkare. Mer stryktålig, helt enkelt. En stor del av upplevelsen i just dessa typer av spel är att bli den figur som så småningom härskar i hela riket, vare sig det gäller Skyrims slätter i The Elder Scrolls V eller staden Harran i Dying Light.

FeatureAlex Spelhörna: Avsnitt #2 - Dying Light Nattutflykt Del 2

Alex testar på nytt att utmana mörkret i Dying Light!

I andra delen av Alex spelhörna är det återigen zombie-äventyret Dying Light som står på menyn. Försedd med ficklampa och diverse tillhyggen försöker Alex denna gång att ta sig till nästa säkerhetszon. Ni som såg första avsnittet vet att det då var lättare sagt än gjort. Hur det går denna gång, ja det ser ni inte helt oväntat i klippet nedanför.

FeatureAlex Spelhörna: Avsnitt #1 - Dying Light Nattutflykt

Alex gör ett första stapplande försök att offentligt överleva nattimmarna i Dying Light

Dagen till ära startar vi igång en sprillans ny videoserie där Alex Pettersson testar på olika spel med varierande resultat. Ibland går det bra, ibland... mindre bra. Ni förstår nog vad vi menar.