EA Sports UFC 2 Nyheter

Öronbitaren Mike Tyson blir spelbar i UFC 2

"Iron" Mike och "Legacy" Mike blir tillgängliga.

Boxaren Mike Tyson är definitivt känd för mer än sina framsteg inom sin valda sport - däribland hans aptit för andra boxares öron - men det är otvivelaktigt en gigant av idrottsmän vi pratar om. Nu får han även göra debut inom MMA-sporten då han har utannonserats bli spelbar i kommande EA Sports UFC 2 av Electronic Arts. Vid spelets lansering blir han alltså en upplåsbar slagskämpe, men de som förbokar spelet får direkt tillgång samma dag.

Slag och sparkar delas ut i ny trailer från UFC 2

Slag och sparkar delas ut i ny trailer från UFC 2

I vår pucklar vi på varandra igen.

Till våren släpper EA Sports det nya sportspelet UFC 2, med löftet om trogna liknelser i utseende och animation hos slagskämparna. Spelet består även av ett nytt så kallat fysiksystem för knockouts och tanken är att leverera "unika" sätt att knocka din motståndare. Det återstår att se hur spelet ter sig, men tills dess kan vi spana in en ny trailer från det här nedan. Slag och sparkar flyger överallt, som sig bör.

UFC 2 släpps den 15 mars, 2016 på PS4 och Xbox One.

Läs vidare...

Ronda Rousey pryder omslaget till UFC 2

En av världens bästa UFC-fighters just nu blir omslagsmodell.

Ronda Rousey räknas som en av de bästa UFC-kämparna just nu inom sin viktklass, trots att hon som senast i lördags åkte på smisk när hon mötte en övermäktig Holly Holm. Konsekvensen blev att hon förlorade sitt guldskärp, men i längden spelar det nog ingen roll. Rousey har nämligen hedrats med en av de finaste utmärkelserna en elitidrottare kan få.