Fallout 4 Guider

Fallout 4: Hitta alla Bobbleheads

Varenda en är samlade här.

Om detta är första gången du spelar Fallout, så kanske du inte känner till att det finns en samling Bobblehead att hitta. Var och en av dessa ger en hjärtlig boost till en specifik aspekt av din karaktär. Namnen på var och en av dessa ger en hint om vilken mekanik den påverkar, men kommer du att hitta alla 20?

Fallout 4: Companions, Affinity och Romance

En smidig handbok till varje Companion i spelet.

Medan du spelar igenom spelet kommer du att stöta på olika karaktärer som kan bli dina Companions (kompanjoner) när du reser, och som kan hjälpa dig i stridens hetta. Men inte bara det, du kan även få en massa olika bonus-perks bara genom att ha dem vid din sida. Här är en snabb guide på alla Companions som du hitta i Fallout 4.

Fallout 4: fusk och konsolkommandon

Alla kända konsolkommandon för PC-versionen av spelet.

Som med de flesta av Bethesdas spel, så finns det en serie konsolkommandon du kan nyttja till PC-versionen av Fallout 4. Dessa kan antingen hjälpa dig i strid, mecka med miljöerna eller kort sagt fuska din väg igenom spelet. För att komma åt kommandomenyn, behöver du först trycka på antingen ~ eller @-knapparna. Förstnämnda hittar du oftast under Escape-tangenten.