Farming Simulator 17 Nyheter

Nu har vi en ny trailer från Farming Simulator 17

Den 25 oktober smäller det. Då släpps nämligen nästa del i hutlöst populära Farming Simulator med nummer 17.

Nu har en ny trailer från spelet dykt upp där vi får bekanta oss med ett par av de 250 lantbruksmaskiner som finns. Releasedatum är spikat till 25 oktober till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Läs vidare...

Här kommer ännu en trailer till Farming Simulator 17

Vi kan inte få nog av Farming Simulator som serie.

Trots att det är i grunden en rätt medioker spelserie, så älskas den likväl av fans världen över. Att simulera bondelivet har blivit ett fenomen, kort sagt.

Nu har Focus Home Interactive släppt den officiella Gamescom-trailern och det ser precis så ostigt ut som vi hoppats på. Undertecknad längtar till att få skörda potatis när spelet släpps till PC, Playstation 4 och Xbox One den 25 oktober.

Läs vidare...

E3 2016: Årets fetaste spel har fått en sinnessjuk trailer - detta är Farming Simulator 17

Du vet en sån där trailer som får hakan att ramla ner i golvet, som får tårarna att rinna ner för kinderna och tvingar dig att springa och byta underkläder i ren och skär jäkla awesomeness. Ja, exakt en sådan trailer bjuder årets upplaga av Farming Simulator på.

Nej, vi skojar inte, den är helt sinnessjuk. Kanske det fetaste som någonsin skapats, i linje silvertejp, pizzabotten och gummisnoddar (du vet, för att skjuta på folk med). Detta är Farming Simulator 17.

Ja, självklart skojade vi. Kollade du inte på trailern? Den är rätt så jäkla larvig.

Läs vidare...

Farming Simulator 17 utannonserat

Snart vankas ännu mer bondeliv.

Utvecklaren Giants Software och utgivaren Focus Home Interactive låter meddela att Farming Simulator 17, föga förvånande, blir verklighet. Spelet kommer att släppas i slutet av 2016 till PC, Playstation 4 och Xbox One.