FIFA 14 Nyheter

Vita-versionen av FIFA 14 bygger på FIFA 13

Som i sin tur är en uppdaterad version av FIFA Soccer

Fotbollsspelet FIFA 14 kommer att släppas till Sonys handhållna konsol PS Vita, men spelet kommer i mångt och mycket att bli samma spel som förra årets FIFA 13. Ett spel som i sin tur byggde på FIFA Soccer.

Här är dagens presskonferenser från E3-mässan

Följ kampen mellan Xbox One och PlayStation 4 på Eurogamer.se

Snart sparkar E3-mässan 2013 igång på allvar och idag tjuvstartar de med fyra tunga presskonferenser. Spelårets höjdpunkt inleds av Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft och Sony, så räkna med mycket nytt om både PlayStation 4 och Xbox One under kvällen.

Vad spelar du i helgen? [vecka 21 2013]

Vi frågar - du svarar!

När du läser detta har jag just spelat ett flertal timmar med FIFA 14 (nästan samtliga plattformar) och är på väg till flygplatsen för att åka hem till Stockholm. Spelandet tar dock inte slut där, för det blir även att hårdköra Grid 2 (360, PC, PS3) under helgen.

EA och Fifa har förnyat sitt avtal

Kommer att samarbeta fram till år 2022

Nu står det klart att EA kommer fortsätta att äga spel-rättigheterna till Fifa ett bra tag till framöver. De båda parterna har nämligen förnyat sitt avtal vilket låter EA släppa Fifa-relaterade spel ända fram till år 2022.

FIFA 14 officiellt

Släpps i höst till PC, PlayStation 3 och Xbox 360

Electronic Arts har idag officiellt utannonserat FIFA 14, den senaste delen i världens största serie fotbollsspel. Spelet kommer att släppas i höst till PC, PlayStation 3 och Xbox 360.