FIFA 17 Nyheter

Här är samtliga 697 lag i FIFA 17

Vilken klubb ska du spela med?

FIFA 17 är bara runt hörnet (vår recension blir lite försenad) och EA har därför publicerat listan med samtliga lag. Det rör sig om 697 klubbar med både dam- och herrlag. Listan i sin helhet finns här.

Journey-läget i FIFA 17 har fått en ny filmisk trailer

Nu när demot har varit tillgängligt sedan igår kom en gameplay-trailer från FIFA 17 upp under Tokyo Game Show 2016. Det sparas minsann inte på krutet när vi introduceras för Alex Hunter som är spelseriens allra första huvudkaraktär och Premier Leagues nästa stigande proffs i spelläget The Journey.

Hit går du för att ladda ner demot. I annat fall släpps FIFA 17 i sin helhet den 29 september, 2016 på Xbox One, PS4, PC, PS3 och Xbox 360.

Läs vidare...

Så här bra dator krävs för Fifa 17

Har du specifikationerna?

Höstens stora fotbollsfest Fifa 17 släpps som bekant även till PC. Releasen för samtliga format sker den 29 september och nu har EA bjussat på specifikationerna för dig som planerar att spela på dator.

Fotbollen har fått ökad status i Japan. Ett kvitto på detta är att landet byggt upp ett rätt hyfsat landslag och att även klubbfotbollen bara blir bättre och bättre. Detta har EA så klart fångat upp och introducerar därmed den japanska högstaligan i FIFA 17. Samtliga lag har autentiska spelare, tröjor, emblem och så vidare. Se listan nedan:

Med tanke på att E3 är en av världens största spelmässor, med horder av företag, PR-folk och gäster som gör allt för att få lite härliga spelprylar gratis från golvets alla bås så är det inte konstigt om saker ballar ur. Våra kollegor på brittiska Eurogamer slängde ihop en videolista på sex stycken av dessa, som du verkligen bör spana in. Och ja, VR-porr är en av dem, precis som de konstiga dansande djuren på Ubisofts presskonferens.

E3 2016: Det här är FIFA 17

Ingen mindre än José Mourinho marknadsför spelet!

Inte helt oväntat kommer EA släppa ett nytt FIFA till hösten, ännu mindre oväntat kommer det heta FIFA 17. Det fina i årets fotbollsfest är att det numera är uppbyggt av DICEs fantastiska grafikmotor Frostbite 3, och det är faktiskt på tiden att FIFA-spelen får sig en ordentlig grafisk renovering.

Kolla in den första trailern till FIFA 17

Den 29 september släpps nästa del i EAs omåttligt populära FIFA-serie. Denna gången körs spelet i svenskutvecklade Frostbite (som vi skrev om här).

EA har även presenterat ambassadörerna för spelet - James Rodriguez (Real Madrid), Eden Hazard (Chelsea), Anthony Martial (Manchester United) och Marco Reus (Borussia Dortmund) - samt släppt en trailer:

För de som gillar FIFA 17 Ultimate Team bör spelet förhandsbokas då ambassadörerna ingår i ett sådant erbjudande.

Läs vidare...

Fram tills nu har EA nyttjat den specialutvecklade spelmotorn Ignite för alla sina sportspel. Satsningen varade i tre år, men nu har motorn pensionerats till förmån för svenska Frostbite. Detta innebär att årets upplaga av Fifa, Nhl, Madden med flera kommer att köra på svensk mark. Spännande.