Gears of War 2 Nyheter

Få alla Gears-lir gratis i Gears of War: Ultimate Edition

Microsoft satsar hårt på goodwill.

Ärligt talat, till en början lät inte Gears of War: Ultimate Edition som ett jättehett erbjudande. En uppiffad version av ett 360-spel, i en tid där samlingar är vanligt som luft. Men nu har Microsoft utannonserat att alla tidigare Gears-spel följer med gratis.

Räkna med Gears of War på E3

Och Black Tusk Studios byter namn.

Det är känt sedan innan att Black Tusk Studios jobbar med Gears of War 4 till Xbox One. Nu låter studion meddela att man byter namn till The Coalition och att namnbytet ska föra tankarna till Microsofts populära tredjepersonsskjutare. Via Xbox Wire skriver nämligen studiochefen Rod Fergusson följande:

Gears of War-filmen får producent

Mannen bakom Battleship och Ted knuten till projektet

Filmatiseringen av Gears of War har varit på gång under flera år utan att röra sig speciellt fort framåt. Nu rapporterar Variety dock att en producent knutits till projektet. Scott Stuber är mannen som fått i uppgift att föra filmatiseringen framåt.

Förnyat intresse för Gears of War-filmen

Kommer denna Fenix att resa sig?

För ett par år sedan började ryktena kring en filmatisering av Gears of War ta fart rejält. Då var Len Wiseman (som ligger bakom nya Total Recall och Underworld-filmerna) anlitad som för att regissera filmen och New Line skulle producera.

Cliff Bleszinski lämnar Epic Games

Behöver en rejäl paus

En av spelvärldens stora profiler, Cliff "CliffyB" Bleszinski har meddelat att han lämnar Epic Games. I ett meddelande på Epics hemsida skriver Bleszinski själv om sitt beslut.

Något oväntat från Gears of War?

Cliff Bleszinski retas

Som om det inte redan fanns tillräckligt med anledningar till att se fram emot Video Gamer Awards 2010 (som bekant sänds tidigt den tolfte december för oss svenskar), har Cliff Bleszinski (mannen bakom Gears of War-serien) kommit med ännu en. Han lovar att nytt och oväntat Gears of War-material kommer att visas upp.

Låta Carmine leva eller dö i Gears 3?

Vi bestämmer med våra poäng

Carmine är en karaktär i Gears of War som de flesta antingen älskar eller hatar. Detta har Epic Games nu tagit så långt att de har skapat en slags community-tävling där spelarna ska välja om Clayton Carmine i Gears of War 3 ska dö eller överleva.

Twitterlöfte leder till 20x XP i Gears 2

Vässa speltummarna inför nästa vecka

Rod Fergusson, exekutiv producent för Gears-serien, sade häromdagen något på sitt Twitter-konto som han antagligen lite smått hann ångra en stund senare. Han föreslog nämligen ett XP-evemang under Comic Con för Gears of War 2 där hans antal followers på Twitter skulle avgöra hur många extra erfarenhetspoäng det blir.

6x XP i Gears of War 2 hela veckan

Lördag hela veckan lång

Gears of War 2 firar E3-veckan med att bjuda på en fet erfarenhetsbonus, nämligen sex gånger så mycket som normalt. Det, tillsammans med uppdateringen som släpptes i slutet av maj, är fina anledningar till varför det kanske är dags att återigen smörja motorsågsbajonetten och bege sig ut på slagfältet.