Ghost Recon: Wildlands Nyheter

E3 2016: Kika in gameplay från Ghost Recon: Wildlands

Som om inte förra årets trailer för Ghost Recon: Wildlands var nog fet för nu har Ubisoft släppt en ännu tuffare video från kommande Tom Clancy-titeln.

I Ghost Recon: Wildlands får du utforska en enorm öppen värld i jakten på de onda knarkherrarna. Den 7 mars 2017 får vi se om spelet är lika fett som sina trailers. Här är den senaste:

Dessutom bjöd Ubisoft på en del gameplay under sin presskonferens på E3. Känner du hypen?

Läs vidare...

Här är några av spelen Ubisoft ska visa upp på E3

South Park, Ghost Recon och andra godsaker.

Ubisoft kommer som vanligt hålla i en presskonferens på spelmässan E3. Tidigare har det varit lite oklart vilka spel de ska prata om och visa upp i år, men nu har de släppt en liten teaser som visar ett par av titlarna vi kan förvänta oss att höra mer av.

Nu har vi fått en ny trailer för Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Under förra årets E3 visade Ubisoft upp Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands och nu har vi äntligen fått se lite mer från spelet.

Av filmerna att döma så blir det en lika mycket Ghost Recon som det blir Far Cry, och Wildlands bjuder upp till utforskande av Bolivia. När spelet släpps är oklart, men vi har fått lite information om de olika utgåvorna.

Den enda som egentligen är värd att bry sig om är Calavera Collector's Case Edition som kommer med en sablans döskalle. Varför? För att det är coolt såklart!

Läs vidare...

Ghost Recon Wildlands öppna värld är galet dynamisk

En av spelets större utmaningar kommer bli AI:n

Under årets E3-mässa hade Ubisoft inte många överraskningar under rockärmen, men de slog till med att utannonsera nästa del i Ghost Recon-serien - Wildlands - med en explosiv trailer. Spelet utspelar sig i en öppen värld där spelaren antar rollen som taktisk bekämpare av knarkkarteller.

Ubisoft avslöjar Ghost Recon: Wildlands

Skjuta skurkar i en öppen värld.

Ubisofts E3-konferens må inte haft många överraskningar, men ett nytt spel i Ghost Recon-serien var absolut en av dem. Ghost Recon: Wildlands är open world och verkar öppna upp för klart fler strategiska möjligheter än sina föregångare. Ta en titt på trailern här nedanför och dela med dig av dina åsikter!