GoldenEye 007: Reloaded

Spotlight

Key events

Så här hade GoldenEye 007 sett ut om det släppts på Xbox Live

Så satans synd att vi inte kommer få spela det.

En mystiskt person som kallar sig Rare Thief, alltså inte en ovanlig tjuv utan en människa med stor kärlek till företaget Rare, har lagt upp en video på Youtube där han visar hur Rares kanske bästa spel, GoldenEye 007, hade sett ut om det släpptes på Xbox Live. Kolla in nedan:

Fantastisk moddare gör om GoldenEye i Doom 2

Monster förvandlas till ryssar.

Alla älskar GoldenEye 007 till Nintendo 64, eller hur? Kanske du tycker att spelet inte åldrats så bra, eller så tycker du helt tvärtom att det redan i sin ursprungsform var för modernt. Nu har en modd släppts för dig i sådana fall, den heter Goldeneye007 Tc Gzdoom och förvandlar Doom 2 till Goldeneye. Ja, det ser lika fantastiskt ut som det låter.

Många är vi som har lagt otaliga timmar på klassiska GoldenEye 007 på Nintendo 64, och säkerligen skapat desto fler minnen därigenom. Några av de dubbelt så engagerade fansen släppte till och med flerspelarmodden GoldenEye: Source i februari 2009, där många av originalspelets banor gjorts om via Source-motorn. Något enspelarläge står dessvärre inte på agendan, men det är inte desto mindre beundransvärt för det.

Recension: GoldenEye 007: Reloaded

Recension: GoldenEye 007: Reloaded

Bond har laddat om - igen

Precis som James Bond skickades jag iväg på ett hemligt uppdrag i juli, mot en okänd destination och med ett hemligt mål i sikte. Först när jag anlände på plats fick jag reda på vad mitt uppdrag var - att få en förhandstitt på GoldenEye 007: Reloaded.

Under ett par intensiva timmar i London fick jag spela igenom en tidig version av spelet och gavs möjligheten att snacka med producenten från Activision. Det utlovades storslagen filmisk action med mycket av det goda från de två föregångarna (till Nintendo 64 och Nintendo Wii) intakt eller förbättrat.

En av de första frågorna som slog mig när jag befann mig i London var 'varför en nyversion?'.

Läs vidare...

Releaselista vecka 44 [2011]

Uncharted 3! Sonic Generations! GoldenEye Reloaded!

Ja, det kommer att göra ont i din plånbok även den här veckan. Den svenska storkanonen Battlefield 3 (9/10) är bara några dagar gammal när besten Uncharted 3 (9/10) släpps loss. Utöver det kommer ett gäng nya Kinect-spel, GoldenEye 007: Reloaded (förhandstest), Sonic Generations (förhandstest) och mycket, mycket annat. Och det är fortfarande kvar två månader av året.

GoldenEye 007: Reloaded får släppdatum

Enbart fyra dagar innan Modern Warfare 3

Just nu pågår det ett slags mästerskap i att utannonsera släppdatum för höstens titlar, och det är dags för Activision att avslöja detaljer om GoldenEye 007: Reloaded.

FeatureGoldenEye 007: Reloaded - intervju

Fredrik grillar GoldenEye-producenten James Steer

James Steer är producent hos Activision och har på sistone ansvarat för spel som Blur, Quantum of Solace, Bloodstone och GoldenEye 007. Vi fick en chans att grilla honom en regnig dag i London, i samband med ett pressevent för GoldenEye 007: Reloaded.

GoldenEye 007: Reloaded

En omladdning i högupplöst grafik

Ett ryskt vinterlandskap omger mig när jag är ute på ett uppdrag. Snöblåsten viner framför mig. Det är kallt. En bit bort får jag syn på en rysk soldat. Jag smyger fram, avväpnar honom smidigt och snor hans maskinpistol, samtidigt som jag passar på att ladda min ljuddämpade Walter P99. Det känns som om jag inte är ensam här.