Hitman

Hitmans första episod ger ett gott första intryck med stort kartområde och hinkvis med alternativ att utföra uppdraget på.

Spotlight

Key events

Klä ut agent 47 till tomten i Hitman under december

47 straffar den stygga i vinter.

Io-Interactive har stolt utannonserat nytt julrelaterat material för Hitman som kommer att släppas den 13 december. Som om inte det vore nog släpps det i stöd för cancerforskningen världen över (World Cancer Research Fund).

Hitman förbättras genom stor novemberuppdatering

2,4gb på PS4, 13,6gb på Xbox One och 2,1gb på PC.

Hitman introducerar nya "Offline Profile" i ny uppdatering för spelet, som också tillför nya förbättringar. Den nya funktionen gör att alla upplåsbara föremål som intjänas när spelarna är uppkopplade mot spelets servrar sparas offline.

FeatureNew Game +: Hitman - Slutspel i Japan

Hjärttransplantationer och bastubad.

Mer än ett halvår efter att ha tagit mig an första episoden av Hitman har jag nu nått den sista episoden för årets säsong av spelet. Det började på en stor herrgård i Paris och det hela avslutas på ett högteknologiskt privatsjukhus i Hokkaido, Japan.

Säsongsfinalen av Hitman är här

Agent 47 åker till snöiga Japan.

Hela sju månader har gått sedan Hitmans första avsnitt lanserades på Playstation 4, Xbox One och PC till både förtret och glädje. Visst har det varit en riktigt bra Hitman-upplevelse hela vägen, men det episodbaserade formatet har samtidigt bidragit till lång väntan och långa laddningstider - som i sin tur förbättrades längre fram.

FeatureNew Game +: Hitman - Trubbel i aprikosfarmen

Jonas har spelat den femte episoden av Hitman.

Rent spelmässigt har nya Hitman hittills för det mesta varit en fröjd, men ur berättarsynpunkt varit lite fattigt. Detta har nu ändrats med spelets femte episod, "Freedom Fighter", som tar agent 47 på amerikansk mark i Colorado för ett av de svårare uppdragen vi någonsin tagit oss an.

Episod 5 av Hitman har släppts - här är trailern

Det senaste uppdraget från Hitman utspelar sig i Colorado och heter "Freedom Fighters". Episod 5 kommer också med hårda bud där Agent 47 måste infiltrera en farm som gjorts om till ett träningsläger för en privat milis. Vilket innebär flertalet tungt beväpnade typer och fyra mål att plocka ut istället för två som tidigare.

"This is the point where the events of the previous episodes will really start to make sense. In Episode 5, the story steps into the foreground and provides a much clearer picture of what has been unfolding and where the story is heading", säger Michael Vogt, lead writer på HITMAN. "We hope players don't reveal too many spoilers online, but at the same time I'm excited to hear the reactions to the revelations of this episode. It paves the way for an intriguing and rewarding season finale."

I och med att Hitmans första säsong bygger mot sitt klimax lovas det stora avslöjanden vad gäller spelets story i episod 5. Så håll i hatten, ni som kommer spela den och håll utkik efter vår traditionsenliga artikel om episoden inom kort.

Läs vidare...

Här är en aptitretare för episod 5 av Hitman

Agent 47 åker till Colorado.

För ett par veckor sedan fick vi reda på när den femte episoden av Hitman kommer släppas, vilket alltså kommer att bli nästa vecka den 27 september. Inför episodens lanseringstrailer har en liten teaser dykt upp för att påminna oss lite extra.

Hitmans tredje episod får nya utmaningar

Klä ut dig som spåman och klara alla utmaningar.

Nya utmaningar har kommit till Hitman i form av "The Master Fortune Teller Challenge Pack". Tillägget rymmer fem utmaningar som har tagit inspiration från hur spelarna tog sin an den tredje episoden av Hitman - Marrakesh. Varje utmaning kräver att spelaren klär sig som spåman, under tiden som denne ger sig efter sina måltavlor.

Ta en rundtur på lyxhotellet från fjärde episoden av Hitman

Få ledtrådar till hur du dräper ditt mål.

Den fjärde episoden av Hitman, "Club 27", släpptes den 16 augusti och mina upplevelser kring episoden kan du läsa om här, i vanlig ordning. Trots detta har spelet fått en ny trailer som tar oss på en rundtur genom hotellet i Bangkok som spelets episod utspelar sig i.

FeatureNew Game +: Hitman - En kväll i Bangkok

Herr 47 tar in på lyxhotell.

I den fjärde episoden av Hitman bär det av till inget annat än den thailändska huvudstaden Bangkok för Agent 47. Detta osar av sol, bad och ren njutning, men ingen hade väl trott att det i själva verket skulle sluta med att den skallige lönnmördaren fick städa hotellrum och spela trummor på sin arbetstid.

Fjärde episoden av Hitman är härmed släppt

Dags att plocka ner sångaren i The Class.

Det har nu gått ett par veckor sedan vi nämnde när Hitmans fjärde episod skulle släppas och att vi den här gången kommer få åka till Bangkok. Idag är dagen då den har släppts och placerar spelaren på lyxhotellet Himmapan där målet är sångaren Jordan Cross från indiebandet The Class, samt familjeadvokaten Ken Morgan.

Io-Interactive har bekräftat när vi får spela den fjärde episoden av Hitman och detta blir alltså den 16 augusti. Agent 47 åker den här gången till ett lyxhotell vid Chao Phraya-floden utanför Bangkok. Fräsigt.

FeatureEurogamer Live: Hitman Episode 3: Marrakesh

Fiolsträngar, läderhandskar och skalliga män. Agent 47 är tillbaka.

Vi vill börja med att be om ursäkt för att förra veckans stream uteblev. Tyvärr händer det, och nu under sommartid så är det även många som vill ta semester.

Hitmans fjärde Elusive Target har avtäckts av Io Interactive och denna gång går målet under namnet Jonathan "The Sensation" Smythe. Denna kommer befinna sig på plats i Paris-uppdraget - alltså den första episoden - från spelet från och med klockan 21:00 idag och 53 timmar framåt.

Hitman får bonusepisod i sommar

Detta väntade vi oss inte, minsann.

Vi gör en liten avstickare mitt i E3-spektaklet och berättar att Io-Interactive har bekräftat att Hitman kommer få en bonusepisod nu i sommar. Den 19 juli kommer episoden att landa, mer exakt.

FeatureNew Game +: Hitman - Svindlaren och generalen

En svensk bankir som snor pengar och en general i fånig hatt.

Den tredje episoden av Hitman har släppts och därmed har vi antingen nått fram till ett av de mer utmanande uppdragen hittills eller också var jag ur form på riktigt. Precis när jag tror att det kommer gå som en dans gör min klantighet sig tillkänna och ett par nödlösningar behövs för att komma åt mina mål. Men låt oss börja från början.

Hitman - Episod 3 har släppts

Likvidera en svensk.

Den tredje episoden av Hitman har släppts och denna gång lämnar Agent 47 för att åka till Marrakesh för att likvidera en svensk bankir. Spelets föregående episod släpptes så långt tillbaka som den 26 april och vi har skrivit om den här borta.

Det här är Hitmans nästa Elusive Target - utkommer 27 maj

Ännu en måltavla anländer till semesterorten Sapienza.

Att Himan är ett episodbaserat spel där mer och mer innehåll släpps allt eftersom vet väl de allra flesta vid det här laget. Ett av dessa tillskott är så kallade Elusive Targets, måltavlor som bara finns tillgängliga i 48 timmar och som vi bara får en enda chans att döda.

Det verkar som att episodformatet börjar växa på mig nu när den andra episoden av Hitman äntligen har släppts. Även fast väntan sedan första episoden har varit outhärdlig så känns det nu som att du har blivit kallad av din organisation för nästa kontrakt. Vilket får mig att fundera på vad herr 47 gör när han inte är ute på uppdrag. Tar en genetiskt modifierad lönnmördare semester? Jobbar de efter kollektivavtal och filosoferar de någonsin kring sin existens?

Hitman - Episod 2 har fått sin grymma lanseringstrailer

Sedan slutet av mars har vi vetat att nästa episod av Hitman skulle komma att släppas den 26 april, vilket alltså blir nu på tisdag. Episoden utspelar sig, som tidigare nämnt, i den italienska småstaden Sapienza och Petter har redan besökt den i sin förtitt.

Något som vi inte har snackat om särskilt mycket är däremot spelarens mål. Filuren Silvio Caruso är en forskare som jobbar på ett virus som kan infektera vem som helst var som helst, beroende på vilket DNA det letar efter.

Läs vidare...

FeatureFörtitt: Hitman: Episod 2 - Sapienza

Med mord i sinne har vi besökt den italienska medelhavsidyllen Sapienza.

När jag tidigt i mars fick åka ned till Köpenhamn för att testa nya Hitman var det inte bara första episoden, som Jonas rekommenderade i sin recension, utan även episod två. Denna utspelar sig i den italienska småstaden Sapienza som vid första anblick endast framstår som en sömnig och solig semesterort.

Då släpps andra episoden av Hitman

Sapienza är vårt nästa resmål.

Efter att ha klarat Hitmans första episod ett antal gånger har jag sett mycket väl fram emot spelets nästa uppdrag. Vårt nästa resmål är kuststaden Sapienza där en imponerande herrgård och en medeltida kyrka står vid stranden och talar för mörka hemligheter och engagerande historier.

Hitman uppdateras med magisk ny utmaning

Ta livet av dina mål som magisk vampyr.

I väntan på nästa episod av Hitman har en ny uppdatering rullat ut för spelet. Update 1.03 lägger till Vampire Magician Challenge Pack, förbättrar laddningstiderna samt fixar andra smågrejer. Uppdateringen landar först på konsoler idag och till PC vid ett senare datum.

FeatureFredagsstreamen: Hitman

Jonas kommer likvidera folk ikväll.

Tredje gången gillt är det så återigen dags för Fredagsstream där vi varje fredag streamar ett spel och bjuder in er läsare till att följa med oss under en spelsession. Denna gång ska det liras Hitman med Jonas och det är extra passande då det är långfredag och en spelsession ibland kan ta längre tid än väntat vad gäller det valda spelet.

Här är en ärlig trailer till Hitman

Här är en ärlig trailer till Hitman

Allt är inte vad du trodde...

Hitman, sin briljans till trots, har faktiskt ett par svaga punkter. Vilka de är har nu folket bakom Youtube-kanalen Smosh Games listat i sin ärliga trailer till Hitman.

Du ser den nedan. Varning för gapskratt:

Vad tycker du om Hitman så här långt?

Läs vidare...

Io-Interactive berättar om Hitman-seriens kronologi

Del två av berättartekniken bakom Hitman.

Igår såg vi en diskussion mellan spelförfattaren Michael Vogt och creative director Christian Elverdam angående berättartekniken i IO-Interactives nya Hitman-spel. Med detta går vi raskt vidare till del två där spelseriens kronologi utforskas, tillsammans med spelets prolog och varför den är en integrerad del av handlingen.

Två nya sidouppdrag - även kallat Escalation Contracts - har gått live på Hitmans spelservrar för den första episoden som släpptes den 11 mars. Io-Interactive lovar att dessa kommer utmana din kännedom om Paris-uppdraget och dess omgivningar, samt att de mycket väl kan tvinga in dig på ställen du inte besökt ännu.

Io-Interactive diskuterar berättartekniken i Hitman

Vi värmer upp inför nästa episod.

Hitmans första episod släpptes nyligen och blev väl omtalat i vår recension som går att läsa här. Under tiden som vi väntar på nästa del i lönnmördarhistorien kan vi spela om uppdraget om och om igen, men vi kan också ta del av Io-Interactives intressanta diskussion om berättartekniken i spelet.

Den första episoden av Hitman har som planerat släppts idag och vår recension landade tidigare under dagen. Io-Interactive har däremot bekräftat att den fysiska versionen av hela spelet blir försenat till januari 2017. Detta med anledningen att leverera "den bästa möjliga versionen".

Hitmans frame-rate har förbättrats en hel del sedan betan

Våra kollegor borta på Digital Foundry har granskat Hitman och kommit fram till att spelets frame-rate har förbättrats dramatiskt sedan betan. Den fullständiga rapporten, om du nu vill lusläsa, finns att hitta hos brittiska Eurogamer.

En kort summering är dock att spelets FPS ökat med mellan 10 och 15 bildrutor per sekund på Playstation 4-utgåvan. Även Xbox One-versionen har förbättrats. Även om Sonys konsol har en klar fördel landar båda versionerna på nästan konstanta 30 bildrutor per sekund. Helt okej, med andra ord.

Kolla in videoklippen:

Läs vidare...

Recension: Hitman: Episod 1

RekommenderatRecension: Hitman: Episod 1

Agent 47 - med rätt att döda och placera utslagna personer i skåp.

På begäran av brittiska underrättelsetjänsten, via organisationen ICA (International Contract Agency), har jag anlänt till en överdimensionerad herrgård i Paris. Inuti pågår en modeshow medan uppklädda stroppar strosar omkring och byter ord med varandra och tack vare att jag bär min kostym med stil så smälter jag in utomordentligt bra. Huset rymmer också mina två måltavlor, båda med kopplingar till spion-nätverket Iago, och vid första anblick kommer det inte att bli en alltför lätt uppgift. Men rätt vad det är så hittar jag en metod i form av praktiska förklädnader och råttgiftsblandade drinkar, vilket resulterar i att den ena avlider på fläcken. Den andre rusar in på toaletten för att spy, varpå jag passar på att dränka vederbörande i toastolen. Ordningsam som jag är ser jag till att städa undan bevisen innan jag lugnt lämnar området utan att bli avslöjad.

Inte helt nöjd med min första prestation ger jag mig genast i kast med uppdraget på nytt och den här gången kanske jag plockar ner mina mål med det insmugglade krypskyttegeväret jag precis låst upp. Kanske jag till och med använder lönnmördarens signaturkostym för jobbet istället.

Jodå, Hitman-serien är vid liv och likaså vid god hälsa nu när det första uppdraget för den nya titeln har släppts. Själv har jag spelat och älskat två Hitman-spel i mitt liv hittills, vilka har varit Hitman: Contracts och Hitman: Blood Money, varav den sistnämnda hör till ett av det mest stämningsfulla och roligaste spelen jag har spelat någonsin. Vad gäller Hitman: Absolution har jag tvekat länge att spela det då den nya spelmekaniken såg ut som fluff för en ny publik och det ska även sägas att jag drogs med rejäl skepsis över det allra senaste Hitman, då dess lanseringsmodell som episodbaserat spel gav mig avsmak. Nu efter att ha spelat det första uppdraget kan jag säga att min cyniska inställning har bytts ut mot en gladlynt positiv och jag längtar redan till nästkommande uppdrag.

Läs vidare...

Spana in verklighetens Hitman

Från studion bakom Chatroulettes Real Life First Person Shooter.

IO Interactives populära lönnmördare Hitman har blivit filmatiserad, igen. Det rör sig dock inte om någon långfilm utan snarare en interaktiv upplevelse med riktiga skådespelare.

FeatureFörtitt: Hitman

Petter stack ner till den danska huvudstaden för att få spela ytterligare lite Hitman.

På IO Interactives lokaler nere vid Kalvebod Brygge i Köpenhamn händer det grejor. De är precis i färd med att släppa nästa del i Hitman-sagan, serien som definierat den danska studion i 15 års tid. I morgon lanseras första episoden i det nya, säsongsbaserade spelet, och vi var tiotalet journalister från Norden som under måndagen fick vara med och se vad vi kan förvänta oss framöver.

När jag under måndagen var ner och hälsade på hos IO Interactive fick jag även möjlighet att intervjua Hitmans Lead Online Designer, Torben Ellert. I ett rum med texten "Sniper Challenge" för dörren fick jag sätta mig ner med denne man, samtidigt som en PR-ansvarig vakade över oss så att vi inte skulle börja prata om sådant som ännu är hemlighetsstämplat.

Playstation Plus-betan startar för Hitman idag

Playstation Plus-betan startar för Hitman idag

Kolla även in spelets säsongstrailer.

Nya Hitman närmar sig lanseringsdagen - eller snarare "säsongspremiären" med tanke på spelets lanseringsmodell. Spelet har genomgått betor via konsoler och PC, och nu är det hög tid för Playstation Plus-spelarna att leka lönnmördare. Betan startar från och med idag till den 7 mars, 2016.

Precis som tidigare går betan under namnet "Prologue" och utspelar sig 20 år innan huvudspelet träder i kraft. Spelaren stiftar bekantskap med Agent 47 och lär sig alla tips, tricks och knep som varje professionell likviderare bör ha koll på. Prologen blir också tillgänglig som en del av den första episoden av Hitman.

Vidare har utvecklarna Io-Interactive släppt premiärtrailern för spelets säsongsstart och visar upp prologen samt omgivningar från Paris-uppdraget, liksom den italienska staden Sapienza som kommer senare i april. I maj kommer du också att få resa till Marrakesh, vilket också visas i trailern. Spana in nedan:

Läs vidare...

Se Hitmans öppningssekvens i en riktigt ball trailer

Se Hitmans öppningssekvens i en riktigt ball trailer

Fina minnen från tidigare Hitman-spel.

En ny trailer har släppts från kommande Hitman och visar spelets öppningssekvens - därav titeln "Legacy Opening Cinematic". Videon täcker de 20 år som gått mellan spelets prolog (som Petter spelade under konsolbetan) och uppdraget under modeshowen i Paris. Under den här tiden utspelar sig händelserna från tidigare Hitman-spel, däribland den chilenska vingården från Hitman: Blood Money.

Efter att ha befunnit sig via beta på Playstation 4 är utvecklarna Io-Interactive redo att bjuda in Playstation plus-medlemmar att prova betan den 4 mars. Detta utan att du behöver förboka spelet.

"Our initial beta was an extremely helpful moment for our new HITMAN game, as it gave us great insight into how the server game mechanics function under pressure. A lot of those pressure points are currently being strengthened for release," säger Hannes Seifert, vd för Io-Interactive. "Now Sony have given us the opportunity to go even bigger to validate some of the initial things we saw. Therefore we are inviting everyone who is a PlayStation Plus member to try the same beta and you don't have to pre-order the game. This will allow us to really stress test our server setup, which is a crucial element for us to get just right."

Läs vidare...

Hitmans betahelg drar igång för PC

Hitmans betahelg drar igång för PC

Nu får PC-spelarna köra igenom spelets prolog.

Förra helgen kunde konsolspelarna njuta av betan från kommande Hitman, där du får spela prologen till huvudspelet som innehåller introduktionen till Agent 47 och hans relation till organisationen ICA. Den här helgen är det PC-spelarnas tur från och med idag klockan 17.00 fram till måndagen den 22 februari klockan 17.00.

Betan utspelar sig i en hemlig anläggning där du fritt får träna upp dina egenskaper som lönnmördare och får en inblick i spelmekaniken. Prologen blir även tillgänglig som en del av första episoden av Hitman som släpps den 11 mars, 2016.

Petter spelade betan förra helgen och vad han tyckte finner du här.

Läs vidare...

Io-Interactive berättar om Hitmans kartdesign

Få ett hum om spelets storlek.

Jacob Mikkelsen och Marta La Mendola är båda level designers ombord på Io-Interactive och de har i tre korta videos diskuterat vad vi kan förvänta oss på den fronten hos Hitman. Det handlar om mer komplexa kartor än förr med fler sätt än någonsin att närma sig dina mål. Den tredje och sista videon är härmed släppt, vilken du kan kolla in nedan tillsammans med sina två föregångare:

FeatureFörtitt: Hitman

Petter har myst runt i betan till den kommande lönnmördarsimulatorn.

Den renrakade och iskalle Agent 47 har varit danska IO Interactives gunstling ända sedan första spelet släpptes för 16 år sedan. Trots att spelserien varit väldigt omtyckt och till och med gett upphov till ett par filmer har jag lyckats undgå den helt. Jag antar att titlar som Splinter Cell och Metal Gear Solid försett mig med tillräcklig smyga-action för att behovet att plocka upp även Hitman inte riktigt funnits där.

Här är lanseringstrailern för Hitman-betan

Här är lanseringstrailern för Hitman-betan

Agent 47 introduceras för sin arbetsgivare ICA. Nej, ett annat ICA.

Precis som vi sagt tidigare så är det endast några dagar kvar tills betan för nya Hitman drar igång. I betan introduceras Agent 47 för den hemliga organisationen International Contract Agency (ICA), som är hans blivande arbetsgivare. Spelarna kommer få spela två träningsuppdrag för att på så vis bekanta sig med spelmekaniken. Den här delen går under namnet Prologue och kommer finnas med i första episoden av Hitman den 11 mars, 2016.

Inför den 12 februari då betan drar igång finns trailern nedan att beskåda:

Läs vidare...

Stilistisk trailer illustrerar Hitmans universum

Stilistisk trailer illustrerar Hitmans universum

Världen är ditt ostron. Av lönnmord.

Kommande Hitman har fått den nya trailern "World of Assassination" som försöker illustrera spelets universum och hur protagonisten Agent 47s blodiga arbete hjälper till att skapa balans i världen. Det är en stilistisk video, men fungerar mer som hypemaskin än någonting annat.

Hitman finns nu tillgängligt att förhandsbeställa, vare sig det gäller "Intro Pack" eller "Full Experience" baserat på spelets episodiska natur.

Den 11 mars kommer spelets säsong att köra igång på PS4, Xbox One och PC och innan dess kommer en beta att hållas mellan den 12 och 14 februari. För Playstation-spelare väntar även exklusiva Sarajevo Six, som består av sex bonusuppdrag där Agent 47 följer efter tidigare medlemmar ut paramilitärstyrkan CICADA. Dessa uppdrag släpps i etapper precis som huvudspelet självt.

Läs vidare...

Såhär kommer Hitmans samlarutgåva se ut

Vi vet att du vill ha den skallige lönnmördarens slips.

Häromdagen bekräftades det att Square Enix dragit in alla förhandsbokningar av Hitman på Playstation 4, vilket skakade om spelvärlden en smula. Detta berodde på att spelets utvecklingsplaner har tvingats byta spår. Alldeles nyss fick vi mera klarhet i det hela då vi kunde berätta att Hitman blir episodbaserat fullt ut, fram till slutet av året då spelet släpps i sin helhet.

Det var igår som Square Enix drog tillbaka alla förhandsbokningar av Hitman till Playstation 4 och nu har vi fått reda på orsaken bakom beslutet - spelet blir nämligen ingen vanlig lansering, utan ett episodbaserat spel. Så här skriver de:

Square Enix ställer in förbokningar av kommande Hitman

Ingen anledning till panik, enligt Square.

Om du har förhandsbokat kommande Hitman så är det troligt att du också har fått ett meddelande om att förbokningen har ställts in. Intressant nog gäller detta i nuläget just PS4-spelarna och en av de som fått meddelandet delade med sig av det via Twitter och det står som såhär:

Hitman-betan sätter igång i februari

Hitman-betan sätter igång i februari

I ny trailer är Agent 47 tuff.

Square Enix kommande Hitman-spel med det otroligt originella namnet Hitman utspelar sig innan de andra spelen i serien. En prequel alltså. Och nästa år kan vi åter kliva in i rollen som Agent 47.

Under Playstation Experience i helgen fick vi se lite mer av spelet, och betan sätter igång redan den 12 februari på Playstation 4 för alla som förhandsbokat spelet.

Läs vidare...

I en ny trailer till nästa del i det danska lönnmördarspelet Hitman visas nya miljöer upp. Det är den fiktiva, italienska staden Sapienza som den här gången utgör skådeplats för Agent 47s tveksamt moraliska handlingar och det ser verkligen vackert ut. Swimmingpooler, golfbanor, gamla kyrktorn med mera får det hela att riktigt osa medelhavsmys. Idyllen rämnar förstås när den ständige antihjälten 47 börja slänga ner folk från torn, men denna kontrast mellan vackert semesterparadis och ond, bråd död gör bara staden ännu mer intressant. Enligt ett utlåtande från spelets utgivare Square Enix är trailern ämnad att ge oss en inblick i hur stort Sapienza är.

Innan kommande rebooten av Hitman utannonserades under E3 2015 så fick en handfull spelare chansen att se och spela spelet hos utvecklarna IO-Interactive. Nu har händelserna där och under utannonseringen samlats i en video, där vi även får en inblick hos utvecklarna och arbetet på den nya titeln.

Då släpps Hitman - vi har datum

Äntligen är det spikat.

Hitman blev som bekant försenat till mars och sedan dess har vi inte hört ett knyst. Nu har dock Square Enix gått ut officiellt med lanseringsplanen, vilken i sig är ganska udda.

Hitman försenas till 2016

Ännu ett offer för dåligt tajmade deadlines.

Här på redaktionen har vi varit taggade på Hitman ända sedan Square Enix visade en trailer på Sonys E3-konferens i somras. Tanken var också att vi inom kort skulle kunna köpa spelet, närmare bestämt i december, men nu är spelet alltså försenat till mars 2016.

Kolla in de olika valmöjligheterna i nytt gameplay från Hitman

Kolla in de olika valmöjligheterna i nytt gameplay från Hitman

Ta med ett katana-svärd till jobbet, vetja

Nästkommande Hitman-titel har fått nytt videomaterial från dess nuvarande alpha-stadie. Videon visar på spelets olika valmöjligheter i olika situationer, vilket är en garanterad stämpel för varje Hitman-spel.

Videon utgår från ett av spelets uppdrag - Showstopper - där agent 47 ska likvidera Viktor Novikov, som när han inte befinner sig på modescenen ägnar sig åt spioneri för organisationen Iago. Spelvideon går igenom kreativt smygande, förklädnader och andra tillvägagångssätt för att lyckas med varje uppdrag.

Hitman kommer att släppas på PC, Xbox One och Playstation 4 i flera delar. Den första delen släpps den 8 december.

Läs vidare...

Nästkommande Hitman-titel har fått fyra nya inslag till sitt kollage av bloddrypande bilder. Eller ja, bilderna i sig illustrerar herr 47 självt poserande med krypskyttegevär, smygandes bakom en vägg, samt i färd med att kasta en stackare från ett tak. Kan detta bli coolt? Vi hoppas det. Håll till godo nedanför:

Nya Hitman blir episodiskt fast ändå inte

Nya Hitman kommer ta DLC till nya höjder

Nästa generations Hitman är en reboot, meddelade vi när en ny video släpptes om hur spelet kommer att fungera. Spelet avtäcktes under årets E3 med trailer och allt, men vi golvades lite av att det skulle komma att lanseras så snart som i december. Io Interactive och Square Enix har svarat på frågor som detaljerar varför vi får spelet så pass snart och att vi faktiskt inte får hela spelet på en gång.

Såhär kommer nya Hitman att fungera

Nästa Hitman är öppnare och mer har visats från spelet

I Malins sammanfattning av Square Enix E3-konferens nämndes att ett nytt Hitman är på gång. Lönnmördaren Agent 47 ser här ut att vara yngre än i tidigare titlar och spelet självt stoltserar utan undertitel. Detta för att det rör sig om en reboot av spelserien efter det senaste spelet som släpptes: Hitman: Absolution.

FeatureSåhär var Square Enix E3-konferens

En tsunami av speltitlar, men en vattendroppe av information.

Square Enix presskonferens startar med en 6 minuter lång försening, som när den är över leder över till en svensk stolthet: Just Cause 3, utvecklat av Avalanche Studios. Presentatören som inleder presskonferensen håller ett kort introduktionstal om hur Square Enix mer och mer öppnar sina sinnen och tar in vad fansen har att säga.