Horizon: Zero Dawn Nyheter

Horizion: Zero Dawn har inte bara exotiska djur

Dags att jaga helt vanliga, absolut inte mekaniska, gäss.

I en liten impulsiv Q&A på Twitter om Horizion: Zero Dawn, med studions egna Mathijs De Jonge, bekräftades det att spelet även kommer inkludera mindre exotiska djur. Det kommer nämligen finnas ett helt normalt ekosystem med allting från gäss och fisk till vildsvin och kaniner. Dessa kan du jaga, sälja och även äta.

E3 2016: Horizon: Zero Dawn får fyra korta live action-trailers

Horizon: Zero Dawn är tveklöst ett av spelen vi ser allra mest fram emot att spela nästa år och material från spelet tycks aldrig stanna upp. Nu har fyra nya klipp i live action släppts via Playstations Youtube-kanal där vi bland annat får se en kostymversion av en av maskinerna.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Läs vidare...

Sony fortsätter kötta med en demo på ett av de mest efterlängtade spelen just nu - Horizon: Zero Dawn. Den fåniga titeln till trots så har spelet från dag ett sett helt fantastiskt ut med sina mekaniska dinosaurier, fräna huvudkaraktären Aloy och den stora omgivningen.

Bevittna jägaren Aloys resa i ny trailer från Horizon: Zero Dawn

Bevittna jägaren Aloys resa i ny trailer från Horizon: Zero Dawn

Mycket riktigt släpps spelet nästa år.

Det har tidigare sagts att kommande Horizon: Zero Dawn skulle komma att skjutas upp till nästa år, enligt en profil på Twitter. Mycket riktigt blir det den 28 februari, 2017 som spelet kommer att släppas och detta har uppdagats tillsammans med en ny trailer.

Vi får se mer av jägaren och huvudkaraktären Aloy som rider och pilbågar mekaniska dinosaurier.

Läs vidare...

Horizon: Zero Dawn kommer ändå i år?

Illasinnade ryktet verkar inte stämma.

Som bekant har det ryktats om att stekheta Horizon: Zero Dawn tydligen ska skjutas upp till 2017. Dock har användare noterat på de reklamblad som skickas med dagsaktuella Uncharted 4: A Thief's End, att Sony även annonserar för andra kommande Playstation 4-spel som ska släppas i år. Bland annat Horizon: Zero Dawn.

Trots illasinnade rykten om försening, är Sonys officiella linje att Horizon: Zero Dawn ska släppas i år. Det är inte mycket vi faktiskt vet om spelet, men tack vare fansen på Reddit kan vi nu meddela att spelet utspelas i Colorado, USA.

Guerrilla: Därför har Horizon: Zero Dawn inte multiplayer

Pekar på The Witcher 3 som inspirationskälla.

Horizon: Zero Dawn, Killzone-utvecklarna Guerrillas nya mastodontprojekt - ser på förhand riktigt trevligt ut. Dock blir spelet endast en singleplayer-upplevelse och studions executive producer Mark Norris har nu förklarat varför. I en intervju med PlaystationLifestyle sa han det här:

Horizon: Zero Dawn lägger ingen tyngd på enorm karta

Kan detta vara början på en vändande trend?

The Witcher 3, GTA V, Just Cause 3. Dessa tre titlar har stenhårt marknadsfört sina enorma kartor. Och visst, det finns en poäng med stora världar: friheten är större och det ingår mer gameplay för pengarna. Men någon gång tröttnar vi och vill istället ha mindre och mer strömlinjeformade upplevelser.

Guerilla Games kommande PS4-spel Horizon Zero Dawn visades upp ånyo på Sonys presskonferens på Paris Games Week igår, vilket vi skrivit om här. Nu har Sony släppt bilder från vad som visades på presskonferensen igår, som ni kan se här nedan. Även om video kanske gör spelet mer rättvisa är det ändå rätt intressant att se skärpan i bilderna. Det lovar gott, om inte annat.

Se ny gameplay-video från Horizon: Zero Dawn

Se ny gameplay-video från Horizon: Zero Dawn

De japanska kommentarerna tillför verkligen djup... tror jag.

Guerilla Games överraskade under årets E3 med en ny titel vid namn Horizon: Zero Dawn. Spelet verkar använda sig av allt som varit populärt i spel den senaste tiden och tryckt ihop det till en smaskig sörja som låg på allas läppar under E3. Pilbåge mot stora mekaniska dinosaurier kan bara inte bli fel.

Nu visar man än en gång upp samma sak som man visade upp på E3, fast nu på Tokyo Game Show med lite mer kommentarer. Varsågoda!

Läs vidare...

Guerrilla tackar fansen för entusiasmen

Killzone-studion firar Horizon: Zero Dawn med en videosnutt.

Skaparna av Killzone, Guerrilla, visade upp ett nytt spel på E3 kallat Horizon: Zero Dawn. Spelet togs emot med entusiasm av spelvärlden och för det vill nu studion tacka för. De har därför kastat ihop en liten video där de tackar fansen. Spana in den nedan:

Crafting och bergsklättring blir två vanliga faktorer i kommande Horizon: Zero Dawn

Den öppna rollspelsvärlden är ditt ostron att fullt ut utforska

Killzone-utvecklarna är nu aktuella med kommande Horizon: Zero Dawn som avtäcktes under årets E3. Det är ett rollspel som utspelar sig i en postapokalyptisk (om än vacker) värld där robotdinosaurier härjar runt och du som inföding jagar dem. Det är ett kul och annorlunda koncept hittills och nu har det pratats ytterligare om vad vi kan förvänta oss av spelet.