Lego Lord of the Rings

Vad spelar vi i helgen (25-27 nov)

Vad spelar vi i helgen (25-27 nov)

Några Black Friday-fynd kanske?

Ingen i Sverige kände till Black Friday för bara några år sedan, och helt plötsligt har det blivit en julafton för alla spelälskare som vill fynda på en budget. Har du plockat upp några spel som du ska mysa med i helgen? Annars den här veckan har vi recenserat Dishonored 2 och berättat om vår kärlek till strategispelen. Men nu är det helg!

Petter Hansson Frank

Dota 2 är som de flesta kanske vet vid det här laget mitt go to-spel i alla lägen och jag gissar på att det lär bli samma sak i helgen. Ska dock jobba både lördag och söndag (om jag fått bukt med min förkylning tills dess) så det lär bli mindre än vad jag skulle ha spelat vanligtvis. Men ett par games per kväll lär det nog kunna bli i alla fall.

Läs vidare...

Julkalendern 2012 på Eurogamer.se: Lucka 16

Dagens lucka: Vinn LEGO Lord of the Rings och LEGO Batman 2: DC Super Heroes!

December är här, och julkalendern på Eurogamer.se lever och frodas. Årets upplaga är så maffig att den bräcker de två tidigare julkalendrarna tillsammans. Vi tävlar ut härliga vinster i varje lucka fram till julafton, med ett av årets storspel varje dag. Och så kommer julaftonens lucka att innehålla något extra stort. Riktigt, riktigt, riktigt stort. Så kom tillbaka hit varje dag och tävla i varenda lucka!

Varje gång utvecklarna Traveller's Tales skulle utannonsera ett nytt LEGO-spel hoppades alla på Sagan om ringen, då den trilogin skulle passa in helt perfekt i konceptet. Men den där dagen dröjde och dröjde. Till slut gav fansen nästan upp, fast deras gnista tändes åter igen när det visade sig att Bilbo, en bok som utspelar sig före kampen mot Sauron, skulle spelas in.