Moto Racer 4 Recensioner

Recension: Moto Racer 4

I denna recension har enspelarläget testats utförligt, men online-läget tycks för närvarande lida brist på spelare. Detta har resulterat i att vi inte har kunnat testa den delen av Moto Racer 4, men recensionen kommer uppdateras när detta är gjort.

Solen gassar över ökenlandskapet och minsta fukt tycks långt borta när jag rusar fram på min motorcykel, tätt åtföljd av mina motståndare. Vägarna är inte hårt trafikerade men minsta felsteg kan få ödesdigra konsekvenser, som att jag slungas in i en klippvägg eller en lastbil. Lyckligtvis passerar jag dem nätt och jämt i kurvorna, tack vare att ha tränat tillräckligt på banorna inför detta ögonblick då jag ämnar vinna över alla andra. Inte mer än 800 meter från målet försöker en av motståndarna köra om mig och precis när jag tror att hoppet är ute inser jag att motorcykeln ännu har lite turbo i sig. X-knappen maxas och jag flyger fram på bakhjulet förbi min närgångna fiende och rätt in i mål, en rejäl drös poäng rikare.

Det fanns en tid då sportspel figurerade i min vardag och dessa tog antingen formen av hockey, fotboll eller racing. Ett av Colin McRae-spelen var faktiskt rätt häftiga, men det tog inte lång tid för mig att känna att något saknades. Andra racingspel med mer exotiska bilar och mötande trafik (!) - exempelvis Need for Speed: Hot Pursuit 2 - började locka istället och mellan dessa spel och Grand Theft Auto-serien skulle jag tro att första Moto Racer skulle kunna placeras i min tidslinje.

Läs vidare...