Overwatch Features

FeatureVad spelar vi i helgen (8-10 juli)

It's the summer of backlog gaming!

Som ni märker på Eurogamer-redaktionens spelval i helgen har spelbranschen tagit lite sommarlov, så vi har äntligen fått tid över till våra backloggar med spel vi inte hunnit med tidigare. Och visst är det en otrolig tid att vara spelintresserad på just nu när vi längtar efter perioder då vi får återvända till gamla spel?

FeatureEurogamer Live: Overwatch

Tajta trikåer, stenhårda cowboys och cyborgs. Vad mer kan man önska sig?

Ikväll är det dags igen för streaming kl 20.00. Den här gången är det Niklas tur att sitta och svettas framför er när han spelar Overwatch. Nu är är det dock inte enbart på grund av prestationsångest, utan även på grund av värmen. In och kolla ifall Niklas blir spöad av Bastion (aka Chappie), Torfjant eller Ryuu ga waga teki-någonting. Eller är det kanske värmen som blir hans undergång?

Vi har inte riktigt kunnat släppa E3 än så under veckan publicerade vi några av våra favoritgrejer från mässan. Dessutom fick vi äntligen ta en stor titt på Mighty No. 9 som äntligen (?) kom ut i veckan. Men nu är midsommarhelgen här och stora delar av redaktionen passar på att vara lite lediga i diverse sommarstugor och regniga partytält. Har vi tid över för tv-spel kan det bli något av detta:

Det är de sista skälvande dagarna innan spelvärldens stora branschfest E3, och vi på redaktionen laddar för fullt. Diskussionerna om vad vi kommer få reda på går varma, och vill du veta vad vi hoppas mest på har vi sammanställt en behändig lista här. Vi har också den ultimata summeringen av när och var du följer alla olika presentationer. Tills det sätter igång underhåller vi oss den här helgen med detta:

FeatureVad spelar vi i helgen? (27-29 maj)

Några av oss kanske kommer spela det här nya spelet från Blizzard.

Overwatch kom och segrade, även över den här simpla spelredaktionen. Nästa vecka laddar vi om med Witcher 3-expansion och lite Dead Island. Men nu tar vi helg, detta kommer hålla oss upptagna:

Eurogamer Live: Overwatch Beta

FeatureEurogamer Live: Overwatch Beta

Robin tar sig an Blizzards nya partyskjutare

Det blev tyvärr en förlust i fredags när svenska eurogamers redaktion mötte den danska. Det var helt klart en ojämn match och självklart passade vi på att skylla på lagg, wallhacks och doping. Vi var med andra ord slagna hårt ned i marken och tuggade gräs so om vi var idisslande kor. Vi hade dock fruktansvärt roligt och vi fick underbart mycket snack i chatten från både danskar och svenskar. För de som missade matchen så finns den att se här, och vi kan bara sitta med hakan i golvet när danskarna smäller in snyggt mål på snyggt mål. Vackert, men ack så sorgligt för oss.

Nu återstår det att se ifall Robin hunnit gråta ut under gårdagen och fungerar som en normal människa igen när han ger sig i kast med att streama Overwatch-betan på vår youtube-kanal ikväll söndagen den 8/5 klockan 20.00. Streamen kommer att kunna avnjutas här på sajten när den väl drar igång eller på vår youtube-kanal. För att vara säkra på att inte missa nytt innehåll så föreslår jag att ni går in och petar på prenumerationsknappen.

Tack än en gång för att ni följer våra streams och hejade på oss i fredags. Det är tack vare er, vårt community, som vi orkar och vill göra så bra som möjligt ifrån oss. Det är ni som gör det möjligt.

Läs vidare...

FeatureFörtitt: Overwatch

Adam har fått ta del av den stängda betan och han gillar vad han testat.

När det gäller multiplayerspel så är jag ganska kräsen i smaken, men i de flesta fallen så måste det finnas ett par röda trådar för att jag ska uppskatta det: Gott om rörelse, enkelt att lära sig och inte för mycket krimskrams i vägen för spelmekaniken. Det är därför jag för det mesta faller tillbaka till spel som Halo 5, Titanfall, Heroes of The Storm eller liknande när jag ska spela online. Det ska gå snabbt att komma in, spela några matcher och sedan vara klar för dagen (med Battlefield-spelen som det enda undantaget antar jag).