Paragon Nyheter

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Återigen har söndagen kommit och återigen är det alltså dags för Eurogamer Live. Den här gången är det Petters tur att streama och valet av spel har fallit på Epics kommande tredjepersons-MOBA Paragon.

Just nu jobbar Epic Games på multiplayerliren Paragon och Fortnite, båda med fokus online. Därför har många (ja, inklusive undertecknad) undrar över var singleplayer-satsningen tagit vägen. Gears of War var ju så bra. Dock verkar studion skippa allt vad som är enspelartitlar. I alla fall om vi ska tro företagets boss Tim Sweeney som nyligen intervjuats av amerikanska spelsajten Polygon.

Spela Paragon i early access redan denna månad

Epics tillskott till MOBA-genren snart tillgängligt.

Att Epic Games, utvecklarna av de populära spelserierna Unreal och Gears of War, vill pröva lyckan i den allt mer populära MOBA-genren vet säkert redan de flesta. Nu har vi dock fått reda på att spelet släpps i early access den 18 mars.

Epic Games håller på med flera titlar. Fortnite är fortfarande under utveckling och deras nästa Unreal Tournament har börjat ta form på PC, men listan tar inte slut där. De håller även på med en egen titel i MOBA-genren som heter Paragon. Epic utlovar snabb tredjepersonsaction som deras fans förväntar sig blandat med genrens taktiska drag, allt renderat i den senaste versionen av Unreal Engine.