Pokémon Go Features

FeatureVad spelar vi i helgen (29-31 juli)

Från World of Warcraft till Super Smash Bros.

Suget efter Pokémon Go har lagt sig, vilket även speglas på vår redaktion. Vi har redan börjat kolla på alternativ som matchar Niantics vandra-alldeles-för-länge-för-att-kläcka-ett-ägg-spel, vilket kan läsas i vår eminenta lista här. Men! Nog om det. Det här spelar vi i helgen:

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

Pokémon GO släpptes som bekant officiellt för bara några dagar sedan här i Sverige, men de senaste veckorna har gatorna varit fulla av människor ute på fickmonsterjakt. Överallt går människor omkring och letar, djupt försjunkna i sina mobiler. Detta fick oss på Eurogamer att tänka till. Vilka är egentligen spelvärldens största fenomen? Vilka är titlarna som har fått alla att börja spela, gamer som icke-gamer? Här är vad vi kom fram till!

FeatureVad spelar vi i helgen (15-17 juli)

Har ni hört talas om Pokémon Go?

Ok så Pokémon Go hände. Nyhetsflödet både på sociala medier och på tv:n har varit full av inslag och vinklar på vad som blivit ett världsfenomen på bara några dagar. Stora delar av redaktionen är givetvis med på hajptåget redan, och är du själv sugen på att kliva på hittar du den ultimata Pokémon Go-guiden här.