Pokémon Go Guider

Pokémon Go innehar alla de 151 första Pokémon i sin Pokédex, från Bulbasaur vidare till Mew och Mewtwo. Även om vi fortfarande undrar var tusan de legendariska Zapdos, Articuno, Moltres och Ditto är, så finns det andra som vi också saknar. Ja, vi pratar naturligtvis om Tauros, Kangaskhan, Mr. Mime och Farfetch'd.

Pokémon Go: Här är alla 151 Pokémons i spelet

151 monster att fånga, sorterat efter alla typerna.

Det finns just nu hundratals små monster i Nintendos Pokémon-spel, men långt ifrån alla finns i Pokémon Go. För närvarande finns de 151 första för dig att jaga, fånga och slåss med. En hel del alltså, så du borde kunna sysselsätta dig ett tag framöver.

Pokémon GO - Den ultimata guiden med de bästa tipsen

Allt du behöver veta för att fånga dem alla. Lita på oss.

Det är lätt att ta plocka upp sin smartphone och dra iväg för att fånga Pokémon. Chansen finns dock att du inte riktigt vet vad du gör, och därför kommer här lite smarta tips på hur du får ut så mycket som möjligt från Pokémon Go, som blivit lite av en supersuccé även här i Sverige.

Pokémon Go: Fusk och värt att tänka på

Innan du ger dig ut i det vilda.

Pokémon GO sammanför människor som aldrig förr. Varje timme upptäcks ett nytt gym någonstans och du hör berättelser från hela världens spelare på jakt efter Pokémon tillsammans.


Pokémon Go: Var du hittar dina Pokémon

Det gäller att tänka på miljöerna.

Precis som med alla andra Pokémon-spel är det även i Pokémon GO ditt mål att fånga allihop. För detta måste du gå utanför din bostad och ju fler olika miljöer, desto fler annorlunda Pokémon kommer du hitta. Är du inget fan av naturen så kan du glädja dig åt att staden är en av de bästa platserna att befinna sig på.


Pokémon Go: Fem tricks för dig som förälder

Fyrabarnspappan David ger dig all information du behöver om sensationspelet.

Hela internet kokar nästan över av alla Pokémon Go-nyheter, och det är inte lätt som förälder att veta hur man ska förhålla sig till spelet. Speciellt inte då nästan all rapportering kretsar kring hur en massa vuxna människor beter sig som tokiga, alternativt olika guider för den tidigare nämnda gruppen! I grund och botten är det inte så konstigt, då målgruppen faktiskt är just folk över arton år.

Pokémon Go: Vilka Pokémons är starkast?

Det är då inte Magikarp.

Vi har också varit där. Man besöker närmaste Gym för att försöka samla på sig lite XP och förhoppningsvis kunna bli dess nya mästare, men möts av helt sinnessjuka Pokémons som slaktar ens hela utbud. Släng den där Rattaten åt skogen, för här behövs det bättre monster för att lyckas.

Pokémon Go: De olika typerna - Jord och Drake

Här är alla Pokémons av typerna Jord och Drake.

Totalt finns det 151 olika Pokémons i Pokémon Go. Av dessa tillhör åtta stycken typen Jord och tre stycken Drake. Här nedanför kan du lära dig allt om dem, så att du kan skapa det ultimata teamet.

Pokémon Go: De olika typerna - Is och Elektrisk

Här är alla Pokémons av typerna Is och Elektrisk.

I Pokémon Go finns hela 151 Pokémons att jaga, fånga och slåss med. Dessa består av 18 olika typer, varav två av typerna är Is och Elektrisk. Här nedanför går vi igenom de två typerna, vad de är svaga mot och utvecklas till. Allt för att du ska kunna bygga ditt ultimata team.

Pokémon Go: De olika typerna - Fe och Eld

Här hittar du alla Pokémons av typerna Fe och Eld.

Niantics AR-succé Pokémon Go innehåller i dagsläget de 151 monstrena från de första spelen som du kan jaga, fånga och slåss med. Två stycken av dessa tillhör den något annorlunda typen Fe medan ett dussin tillhör den klassiska typen Eld. Här nedanför går vi igenom var och en av dessa, med vilka typer de är svaga mot. Allt för att du ska kunna bygga upp det ultimata teamet och bli bäst i världen.

Pokémon Go: De olika typerna - Spök och Sten

Alla Pokémons av typerna Spök och Sten.

Av de 151 olika Pokémons som finns i Pokémon Go finns 18 olika typer. Två av dessa är Spök och Sten, och här under kan du läsa om samtliga som tillhör dessa och vad deras svagheter är. Allt för att du ska kunna samla ihop det ultimata teamet.

Pokémon Go: De olika typerna - Gift

Här är alla Pokémons av typen Gift.

En av de 18 olika typer som finns i Pokémon Go är Gift. De som tillhör typen Gift kan själv inte bli förgiftade och är extra starka mot typerna Gräs och Fe. Se dock upp för Pokémons av typerna Jord, Spök och Sten för Gift är extra svag mot dessa.

Pokémon Go: De olika typerna - Fight och Psykisk

Alla Pokémons av typen Fight och Psykisk.

Av de 151 Pokémons som finns i Pokémon Go tillhör totalt åtta vardera av dessa typerna Fight och Psykisk. Här nedanför går vi igenom dem en och en, så att du har koll på vad de är svaga mot, utvecklas till och ser ut.

Pokémon Go: De olika typerna - Vatten

Här hittar du alla Pokémons av typen Vatten.

Pokémons av typen Vatten har funnits i alla spel i serien, och är en av de vanligare typerna. I Pokémon Go finns det hela 28 stycken Pokémons av typen Vatten, och en av dessa - precis som med Gräs och Eld - är en av de tre starter-Pokémons.

Pokémon Go: De olika typerna - Gräs

Alla Pokémons av typen Gräs.

Tolv stycken Pokémons av typen Gräs väntar dig i Pokémon Go. I varje Pokémon-spel har en slags Pokémon av typen Gräs alltid funnits med som en starter-Pokémon. Här nedanför går vi igenom alla av typen Gräs, vad de är svaga mot och vad de utvecklas till. Allt för att du ska kunna bygga det ultimata teamet.

Pokémon Go: De olika typerna - Insekt

Alla Pokémons av typen Insekt.

Insekt är av de vanligaste av de 18 typer av Pokémons som finns i Pokémon Go. Här nedanför går vi igenom alla tolv av typen Insekt och vad de är svaga mot. Allt för att du ska kunna skapa det ultimata teamet.

Pokémon Go: De olika typerna - Normal

Alla Pokémons av typen Normal på ett och samma ställe.

Pokémons av typen Normal har funnits i serien sedan starten, och är den enda typen som inte är effektiv mot någon annan specifik typ. Den har inga stora fördelar, men inte heller några enorma nackdelar då den inte är speciellt svag mot de andra typerna. Den är kort och gott en genomsnitts-Pokémon. I Pokémon Go finns det 151 olika Pokémns att samla, och av de 18 olika typerna tillhör 22 stycken Pokémons typen Normal.

Varje typ av Pokémon i Pokémon Go är stark och svag mot andra typer av Pokémon, precis som tidigare delar i serien. Att vatten slår eld kanske inte är konstigt, men har du koll på de andra typerna? Här kommer vi gå igenom varje form av Pokémon och vad de är starka respektive svaga mot, så att du har full koll när du ger dig ut för att samla ihop det ultimata teamet.