Recore Nyheter

Här är releasetrailern till Xbox och PC-exklusiva ReCore

I ReCore spelar vi som äventyraren Joule Adams och hennes robotiska kompanjoner. Världen heter Far Eden men verkar inte vara någon lustgård precis. Öde, karg och befolkad av allsköns ondskefulla tingestar lär det bli ett digert arbete för Joule att försöka hålla sig vid liv. Videon ser du här nedan:

ReCore är skapat av legendaren Keiji Inafune och släpps den 13 september.

Är du peppad?

Läs vidare...

Xbox Play Anywhere - Här är den kompletta listan

Microsoft ger lite kärlek till Windows 10-spelarna.

En av nyheterna på E3-mässan i år var ett nytt koncept från Microsoft som innebär att när man köper vissa utvalda spel så betalar man för det en gång och kan sedan spela det på flera plattformar utan extra kostnad. Du får också möjligheten att spela ett spel och sedan fortsätta på en annan Xbox One eller PC. Det gäller dessutom alla dina sparade spelprestationer, speltillägg och achievements.

Recore släpps som bekant till både PC och Xbox One (kolla in massor av bilder här). Nu passar Microsoft på att även utannonsera en samlarutgåva med massvis av godis i. Spelet medföljer, så klart, samt även en handmålad staty föreställande Joule och Mack. Kolla:

E3 2016: Ny trailer till ReCore

Microsoft har under sin presskonferens visat upp en ny trailer från flummiga spelet ReCore. Vad vi får se i klippen nedan är robotar, sandninjor och animationer som hade kunnat ha hört hemma i animeserien FLCL.

Kolla nedan:

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Läs vidare...

Stekheta Xbox One-exklusiva titeln ReCore får känd manusförfattare

Har skrivit manus till både Halo-spel och Destiny.

Xbox One-exklusiva titeln ReCore visades upp under förra årets E3 och var en stor hit hos både konsumenter och journalister. Spelet som är tänkt att släppas i år till våren har byggt upp en stor lista av meriter redan med Keiji Inafune (Megamans pappa) och studion Armature Studio som består av folk från Metroid Prime-skaparna Retro Studios.