Red Dead Redemption Features

FeatureVad vi hatar i spelen vi älskar

Som ordspråket lyder: även mästerverken har sina fläckar...

Det finns spel som blivit prisade världen över. Spel som fått oss att tappa hakan av förundran och fått oss att basunera ut vår kärlek flera år efter att vi först spelade dem. Tidlösa mästerverk som helt enkelt inte går att ogilla. Tja, förutom det där enda, störiga inslaget som var nog för att dra ner hela spelupplevelsen. I den här artikeln berättar vi om våra mest älskade spel, och vad det är vi hatar med dem.

FeatureÅrets spel 2010

Redaktionen har röstat fram sin favorit!

I och med att vi inväntar nyårsfestligheterna och det inte släpps särskilt många nyheter i spelvärlden så sammanfattar vi 2010 och laddar inför vad som ser ut att bli ett fantastiskt 2011.

Julskinkan är uppäten och julklapparna är öppnade, och nu är det väl bara att räkna ned dagarna till 2011. Och för att snabba på tiden tänker vi sammanfatta 2010 under de kommande dagarna.

Tiden går snabbt nu när man jobbar med svenska Eurogamer. Nyheter, artiklar och recensioner publiceras i en takt vi aldrig kunde ens drömma om att lyckas med gamla PS3bloggen, och till råga på allt tänker vi ösa över er med ännu fler texter som kommer att vara riktigt intressanta att läsa. Jag har till exempel intervjuat Bitsquid angående deras kommande spelmotor, och jag lyckades också få ut lite information hur de ser på saken gällande spel i 3D, rörelsekontroller, Grin, framtida projekt och mycket, mycket annat.