Red Dead Redemption Nyheter

Remaster av Red Dead Redemption ska tydligen presenteras idag

Trots att Red Dead Redemption finns till Xbox One (Xbox 360-versionen) är vi många som vill se en regelrätt remaster tillsammans med uppföljaren.

Och det verkar som att vi inte behöver vänta alldeles för länge. Nya rykten (via SegmentNext) säger nämligen att de båda spelen ska avslöjas idag, en dag innan Sonys Playstation Meeting. En annan källa påstår dock att presentationen kommer att ske under Sonys presskonferens imorgon kväll.

Ta det med en nypa salt, i vanlig ordning.

Läs vidare...

Med lite ambitioner och rätt kunskaper kan man gräva fram det mesta. Den inställningen hade Reddit-användaren Gaudynights när den började rota runt i Rockstarts databas (via deras hemsida) och genom informationen drog slutsatsen att inte mindre än två Red Dead Redemption-spel är på gång.

Dessa dagar spekuleras det hejvilt om uppföljaren till ett av tidernas bästa spel, Red Dead Redemption. På Neogaf verkar en användare lyckats få fram ännu ett tecken på spelets existens, nämligen spelets karta. Det är användaren Mideon som, genom vad han uppger är kontakter på Rockstart, lyckats få fram en kopia.

Om det är något spel vi på redaktionen längtar efter, så är det ett potentiellt Red Dead Redemption 2. Och tydligen var första spelet en mardröm att utveckla. I en mailkonversation som ägde rum i oktober 2009 skrev nämligen Houser följande rader till Benzies:

Red Dead Redemption 2 verkar vara på gång

Med undertiteln Legends of the West.

Rockstars Red Dead Redemption var på alla sätt det ultimata cowboy-spelet. Och år efter vi fick ta del av det magnifika äventyret väntar horder av spelare på en uppföljare, mig inkluderat. Men kanske vi inte behöver vänta så länge till.

2K och Rockstar satsar hårt på E3 i år

Red Dead Redemption 2, kanske?

Rockstar och 2K gjorde inte jättemycket väsen ifrån sig under 2015. I år ska det dock bli mer från giganterna, och de har nu gått ut med att de kommer lägga mycket krut på årets E3. Det är i en intervju med MCV som Strauss Zelnick avslöjar att 2K Games kommer medverka på E3 och att deras närvaro "will be there in a big way".

Veckans reor [Vecka 4 2013]

Final Fantasy! Tomb Raider! Neverwinter Nights!

Årets fattigaste vecka är över, så kanske är det dags att köpa spel igen. Men allt behöver ju inte vara DmC: Devil May Cry (9/10), Anarchy Reigns (8/10) och Ni No Kuni. Som en hjälp på traven har vi kollat in var du kan fynda lite billigare spel i helgen.

Rockstar ger ut Rockstar Games Collection

En bunt spel med stjärna i kanten

Är du sugen på lite Rockstar-godis men har missat spelstudions titlar de senaste åren så kan räddningen vara på gång. Åtminstone i Nordamerika ger man nämligen ut vad som kallas Rockstar Games Collection i början av november, vilket är en samling innehållande Red Dead Redemption (9/10), Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City(8/10), L.A. Noire(9/10) och Midnight Club: Los Angeles Complete Edition. Det är mycket spelglädje för pengarna det.

Veckans reor [Vecka 36 2012]

Crysis! Alan Wake! PS1-klassiker!

Med start idag börjar Eurogamer lista veckans reor på PlayStation Network, Steam och Xbox Live Arcade. På så vis slipper du hålla reda på alla fynd på egen hand.

Månadens uppdatering för PlayStation Plus avslöjad

Red Dead Redemption! Scott Pilgrim! Machinarium!

Innehållet för PlayStation Plus under september månad har nu avslöjats av den officiella PlayStation-bloggen. Som det tidigare rapporterats är Red Dead Redemption (9/10) det stora huvudnumret denna månad och spelet kommer från och med i morgon, onsdag, vara gratis för PlayStation Plus-medlemmar.

PlayStation Plus kommer till Vita

PS3 får Red Dead Redemption och mer lagringsutrymme

Sony berättade under Gamescom i går att deras prenumerationstjänst PlayStation Plus så småningom ska gälla även Playstation Vita , även om de varken gav en tidsram eller någon ledtråd kring vad som då kommer att ingå.

Red Dead Redemption: Game of the Year Edition

Släpps redan i oktober med alla expansioner

Rockstar har idag utannonserat Red Dead Redemption: Game of the Year Edition vilket innebär att alla till dags dato släppta nedladdningsbara paket till spelet medföljer skivan, tillsammans med originalversionen av Red Dead Redemption (9/10). Du kan med andra ord förvänta dig följande material:

Take 2 presenterar sina försäljningssiffror

100 miljoner sålda Grand Theft Auto

I en presentation från Take-Two som postats online redovisar företaget försäljningssiffror från deras stora spelserier, och till ingens förvåning så är det förstås Grand Theft Auto-serien som toppar listan.

Red Dead Redemptions Liars and Cheats Pack får datum

Snart går det utmärkt att fuska och ljuga

Tydligen ska det finnas kvar en hel del spelare i Red Dead Redemption, trots att avstängningshammaren svingades vilt under förra veckan. Dessa (de som är kvar, alltså) bör bli riktigt glada av att höra ett datum för Liars and Cheats Pack, som innehåller massvis med nya flerspelarutmaningar och ett helt nytt läge med namnet Stronghold (storma eller försvara en specifik plats).

Blev du förälskad i Red Dead Redemption? Tycker du de öppna vidderna och solnedgångarna påminde dig om de sköna spaghettiwestern-filmerna med Clintan och gänget? Vill du återuppleva allt igen utan att behöva parkera dig framför din TV och spelmaskin? Då blir du säkert lycklig när du får höra att Rockstar planerar att släppa hela soundtracket till sin Westernsaga, förutsatt att du inte köpte Limited-utgåvan av spelet där det ingick, eller redan köpt albumet som mp3.

Xbox Live Marketplace vecka 32 [2010]

Monday Night Combat! Dragon Age!

Nu börjar det närma sig slutet för Summer of Arcade, men vi har fortfarande två stortitlar kvar att potentiellt njuta av. Den här veckan är det till synes ett sportspel, men är egentligen ett actionlir sett ur tredje persons-vinkel, nämligen Monday Night Combat.

Mer DLC till Red Dead Redemption

Enbart för flerspelarläget

Red Dead Redemption Legends and Killers Pack släpps den tionde augusti. ------ Rockstar Games har utannonserat att det andra nedladdningsbara tilläggspaketet Legends and Killers Pack, kommer finnas tillgängligt redan nästan vecka. Närmare bestämt den tionde augusti.

Gratis DLC till Red Dead Redemption ute nu

Sex nya uppdrag för upp till fyra spelare

Outlaws to the End Co-Op Mission Pack anlände till PSN och XBLA under gårdagen både till amerikanska och europeiska servrar och är dessutom helt gratis att hämta hem. Tillägget består av sex nya uppdrag för upp till fyra samarbetande spelare och dessutom kommer några nya trophies och achievements att introduceras när du installerar det.

Inget Red Dead Redemption till PC?

Åtminstone är inget planerat

I en tråd med kommentarer, av alla ställen, dementerade en representant för Rockstar Games en möjlig PC-version - för tillfället. Samma representant lovade också ny information om en port till våra kära datormaskiner skulle bli aktuell, vilket skänker visst hopp.

Red Dead Redemption får uppdatering nästa vecka

Och gratis samarbetsuppdrag den 22 juni

Många spelare har upplevt problem med Red Dead Redemption, men detta är något som Rockstar arbetar på att lösa och man hoppas att kunna släppa en uppdatering i slutet av nästa vecka. Denna skall främst lösa problem med att koppla upp sig för  att spela online, samt rätta till en bugg som gör att Mo Van Barr-bountyn inte går att få om man inte utför uppdrag i en viss ordning.

Mer Red Dead Redemption-DLC senare i år

Fast ni sitter säkert bara och spelar poker hela tiden

Nästan hela redaktionen är helt övervägande av Red Dead Redemptions kvalitet (det är bara Elin som tvekar på vissa moment), och vi vill givetvis få massvis med extramaterial för att förlänga vår upplevelse.

Fler Red Dead Redemption på väg till butikerna

Westernspelets popularitet är större än väntat

Det går redan att konstatera att Rockstar Games är på väg att få en stor försäljningsframgång med Red Dead Redemption, men antalet sålda exemplar kunde varit betydligt fler vid det här laget om man bara hade lyckats få fram fler exemplar till butikerna.

Red Dead Redemption får 18-årsgräns i USA

Va! Ett våldsamt spel från Rockstar?

ESRB, som sätter åldersgränserna på spel i Nordamerika, har föga förvånat satt åldersgränsen M for Mature för Rockstars kommande Red Dead Redemption. Anledningen är spelet innehåller blod, starka våldsamheter, nakenhet, sex och droger. Så räkna med en superhit med andra ord!