Resident Evil 7 Nyheter

Här är mera gameplay från Resident Evil 7

Mera hjärtknipande minuter gameplay från kommande Resident Evil 7 har släppts. Av någon anledning har sessionerna delats upp i tre delar som kan skådas nedan. På egen risk, förstås.

Resident Evil 7 kommer släppas den 24 januari, 2017 på Playstation 4, Xbox One och PC.

Läs vidare...

Resident Evil 7-demot får äntligen en PC-utgivning

Obligatoriska grafikförbättringarna finns med till de flesta PC-spelares glädje

Lagom till att Playstation Experience 2016 gått av stapeln under helgen så har även Resident Evil 7-demot fått sig lite extra godsaker i en uppdatering. Dock är det inte allt som händer kring demot, utan det har även passats på att utannonseras att demot kommer att komma till PC den 19 December. Tomten kommer tidigt till PC-ägare med andra ord.

Här är tio minuter gameplay från Resident Evil 7

Här är tio minuter gameplay från Resident Evil 7

Kolla in mera gameplay från Resident Evil 7.

Under december ska nästa demo släppas från kommande Resident Evil 7, men våra kollegor kunde inte hålla sig utan åkte till Capcom för att lira fem timmar av spelet. Vi får nedan se en 10 minuter lång gameplay-video baserat på denna spelsession:

Vi får se spelarens hantering av vapen, ett urval av fienderna som jagar dig och många stämningsfulla miljöer.

Läs vidare...

Då släpps nästa demo för Resident Evil 7

Kolla in två nya teasers för skräckspelet.

Kommande Resident Evil 7 har fått en demo och en radda med korta små trailers som nuddat vid applicering av "herbs" och pussellösningar. Nu har ett par nya dykt upp och meddelat oss om att vi nästa månad kan vänta oss nästa demo.

Resident Evil 7 utspelar sig som bekant i förstapersonsperspektiv, vilket garanterat tar spelaren närmare alla läskiga saker som kommer bita en i ansiktet (särskilt i VR), men också förstås är radikalt annorlunda gentemot tidigare titlar i serien. Därmed har spelet aldrig lämpat sig bättre på PC förrän nu och nu vet vi hur mycket kraft PC-spelarna kommer behöva.

Nya trailer från Resident Evil 7 ger vibbar av Motorsågsmassakern

Nya trailer från Resident Evil 7 ger vibbar av Motorsågsmassakern

Resident Evil har blivit mer Tobe Hooper än George A. Romero.

Resident Evils rötter kan spåras till George A. Romeros klassiker Night of the Living Dead när det gäller inspiration - stämningen och såklart zombies är båda minst lika tätt framträdande i filmen och de första tre spelen. En ny trailer för kommande Resident Evil 7 får det däremot att verka som att spelet tar avstånd från denna tidigare inspirationskälla för att istället vända sig till en annan ikonisk skräckregissör - nämligen Tobe Hooper och mer specifikt i filmväg Texas Chainsaw Massacre.

Spiken i kistan är en scen där spelaren sitter vid ett matbord med kannibalfamiljen Baker som inte förstår varför du inte vill käka ruttet kött. Spelaren befinner sig här på en övergiven plantage i Dulvey, Louisiana, och även fast huset ser ut att inte ha varit i bruk i många år så är den inte obebodd.

Efter detta är jag genast mer nyfiken på var Capcom tänker dra den här droskan härnäst. Resident Evil 7: Biohazard kommer släppas den 24 januari, 2017 på Playstation 4, Xbox One och PC. 4K och Playstation 4 Pro kommer att stödjas.

Läs vidare...

Resident Evil 7 skippar mikrotransaktioner

Tillbaka till att kämpa för framgång!

Mikrotransakioner är en äcklig pest som plågar nya trippel A-spel. Med allt från spel-valutor till ohyggligt starka vapen har transaktionerna skapat obalans under flera år. Men nu har Capcom meddelat att det nya Resident Evil 7 kommer bli friskt. Ja, du läste rätt. Resident Evil 7 kommer inte ha några mikrotransaktioner.

Nya detaljer kring Resident Evil 7 har läckt

Huvudpersonen, vapen och våldsamheter.

Capcom släpper inte jättemycket information om vad Resident Evil 7: Biohazard faktiskt kommer handla om. Vi fick i somras spela det fristående demot och Andréas testade ett nytt på Gamescom 2016, men några ingående detaljer har vi ändå inte.

Ny Resident Evil 7 trailer fylld av story

Ny Resident Evil 7 trailer fylld av story

Snart är det dags att bli vettskrämd

Resident Evil är en spelserie som hängt med i många år. På årets E3 bekräftades det nya Resident Evil 7: Biohazard med ett kort klipp. Nu har ännu en trailer vid namn ''Lantern'' släppts och denna är späckad med 3 minuter av skräckinjagande story.

Ta en titt nedanför och förberedd dig på att bli skrämd till döds den 24 januari 2017!

Läs vidare...

Här är trailern för den sista Resident Evil-filmen

Efter att ha testat Resident Evil 7-demot och faktiskt börjat få hopp för den gamla zombieserien igen hade jag totalt glömt bort att det faktiskt var en ny film på väg. Och ja, den ser lika förjävla dålig ut som i princip alla filmerna i serien gjort. Herrejä...

Den sjätte filmen utspelar sig i Raccoon City, som är härligt sönderbombat. Onding den här gången verkar vara Jorah "Ian Glen" Mormont. Det verkar som att Umbrella fortfarande är ondingarna, och att folk lyckats överleva efter de otaliga "alla i världen är döda"-scenarios vi sett i de senaste filmerna.

Resident EVil: The Final Chapter släpps i januari och blir tack gode gud den sista delen i denna skitfest. Förhoppningsvis rör aldrig Paul W.S Anderson en spelserie någonsin igen. Eller regissörsstolen, tack.

Läs vidare...

Det var under E3 som Resident Evil 7: Biohazard utannonserades och i samband med detta släpptes ett demo. Nu har Capcom avslöjat att de slog rekordet för antalet nedladdningar och demot har till dagens datum laddats ner hysteriska två miljoner gånger. Detta trots att det enbart funnits tillgängligt för Playstation Plus-medlemmar.

Resident Evil 7 är ingen reboot

Regelrätt uppföljare.

Under årets E3-mässa avslöjades Resident Evil 7 och av vad vi fick se verkar spelet skilja sig markant från sina föregångare, och ha mer gemensamt med P.T än exempelvis Resident Evil 6. Detta har fått många att tro att det rör sig om en reboot, vilket det nu inte är.

E3 2016: Demot för Resident Evil 7 är separat från huvudspelet

Resident Evil 7 får en helt ny karaktär mot tidigare.

Många Resident Evil-fans har spelat demot för Resident Evil 7: Biohazard sedan det utannonserades under E3. Koshi Nakanishi från Capcom har nu berättat att demot är separat från huvudspelet och att händelserna där bara är en försmak på vad som komma skall.

E3 2016: Sugen på att testa stekheta Resident Evil 7 redan idag?

Är du Playstation Plus-medlem så har Capcom en överraskning till dig.

Capcom släppte precis ett specialdemo av Resident Evil 7. Resident Evil 7 Teaser Demo: Beginning Hour är det kompletta namnet på en helt ny skräckfylld upplevelse, där du för första gången i spelets historia kan spela i förstapersonsperspektiv. Och för att du ska skrik-gråta dig runt hela spelet använder de en helt nya avancerad spelmotor, dubbad, RE Engine som enligt dem själva ska ge fotorealistisk grafik.

Capcom har tidigare pratat om att de ska gå tillbaka i seriens historia med Resident Evil 7, och av den nya första trailern att döma så verkar det stämma till viss del. Vi ser inte så många zombier men det ser ut att bjuda på ordentlig skräck åtminstone. Fasen vad läskigt det ser ut!