Star Fox Features

FeatureVad spelar vi i helgen? (13-15 maj)

Spelrecensenters hårda liv.

Om det finns en sak som är gemensamt för alla medlemmar i Eurogamer-redaktionen så är det att vi gillar att spela, hrm.. spel. Även på helgerna. I en ny liten vinjett här på sidan kommer vi varje fredag berätta om vad som drar vår uppärksamhet över helgen, oavsett om det är nya recensioner som är på gång, gamla favoritspel som dammas av eller en sjuklig besatthet av valfritt MMO-liknande rymdshooter. Och den naturliga följdfrågan blir naturligtvis, vad spelar DU i helgen? Låt oss veta här i kommentarerna eller på vår Facebooksida!

FeatureFörtitt: Star Fox Zero

Rymdräven är tillbaka efter många år i dvala.

Ett av de spelen jag saknade mest under Wii-eran var ett ordentligt Star Fox-spel. Okej, Star Fox Adventures till Nintendo Gamecube hade sin charm och var faktiskt, trots kritiken mot det, ett ganska bra spel. Men det nådde verkligen inte upp till den ribba som Lylat Wars till Nintendo 64 hade satt fem år tidigare.

FeatureLucas Jones: Därför vann Nintendo årets E3 för mig

Redaktionens Nintendo-skåning är arg. Mycket arg.

Det har varit ett par väldigt intressanta dagar sedan årets E3-mässa avslutades. Många har skrikit sig hesa om vem de tyckte vann showen, andra har delat sönder flådiga trailers från just deras favoriter från mässan och ännu fler har skrivit fingrarna av sig om vem de tyckte var sämst. Just det sistnämnda borde inte komma som någon överraskning för er som är insatta i spelmediet, då det är precis den diskursen som alltid följer i fotspåren av sådana här tillställningar, och inte heller vem som unisont blev utvald till den sämsta aktören på mässan av både våra konkurrenter och våra läsare: Nintendo. Det har blivit lite av en tradition att sucka högljutt om Nintendo på E3 och hur ur tiden de är jämfört med Microsoft och Sony, men till skillnad mot föregående år så tycker jag faktiskt inte att Nintendo förtjänar kritiken den här gången.

FeatureHär är allt du behöver veta inför E3 - Del 2

Den efterlängtade fortsättningen är här!

För några dagar sedan släppte vi den första delen av vår extensiva artikelserie om vad vi tror kommer dyka upp på E3-mässan i år. I den tittade vi på giganterna Microsoft och Sony med förstoringsglas och kam för att luska ut vad de kunde tänkas visa upp på mässan. Ni hittar den här. Nu är det dags för del två, där vi tar en närmare titt på några av de största tredjepartsutvecklarna i branschen. Trevlig läsning önskar vi, och glöm inte att berätta hur fel jag har i kommentarsfältet!

FeatureHär är allt du behöver veta inför E3 - Del 1

Med vänliga hälsningar, E3-experten.

Om mindre än fyra veckor går vad som för många är årets höjdpunkt av stapeln, nämligen E3-mässan i Los Angeles. Spel kommer avslöjas, samarbeten meddelas och lanseringsdatum bekräftas. E3 är den största nyhetshändelsen på året i spelbranschen, och även om senare års presskonferenser varit lite åt det ljumna hållet så har de nästan alltid bjudit på storslagna överraskningar och sylvassa rivaliteter. Samtidigt är det mycket som står på spel inför årets mässa: avsaknaden av stora spel på både Playstation 4 och Xbox One har gjort fans i bägge läger mer förväntansfulla än vanligt på utannonseringar av flådiga first party-spel, samtidigt som frågorna är många om den kommande VR-revolutionen med Oculus Rift och Project Morpheus. De stora jättarna i spelvärlden har allt att bevisa och mer att förlora, vilket förhoppningsvis kommer innebära ett hejdundrande spektakel för oss som ska titta. Nedan följer vad vi tror (och inte tror) kommer visas på E3, baserat på rykten och idogt detektivarbete (nåja).