Titanfall 2 Features

FeatureFörtitt: Titanfall 2

Respawn och deras robotar.

Titanfall var ett av de första spelen till Xbox One och skulle bli titeln som visade var skåpet skulle stå, åtminstone när vi diskuterar termen multiplayer. Så blev det som bekant inte, och även om spelet på många sätt briljerade framstod det allt som oftast som en kopia av Call of Duty - fast utan ett tight singleplayer-läge. Med Titanfall 2 hoppas Respawn Entertainment roffa åt sig den stora multiplayer-kakan, samtidigt som de erbjuder kampanjälskarna ett lika digert läge.

FeatureVad spelar vi i helgen (20-22 augusti)

Eller: vad vi som inte kunde åka till Gamescom gör istället.

Den här helgen är det Gamescom i Tyskland och vi har två utsända på plats. Dessutom har vi tagit en titt på både Deus Ex: Mankind Divided och Hearthstone: One Night in Karazhan.

FeatureE3 2016: Så här var EA:s presskonferens

Snabbguiden för den som vill veta mer utan att se hela konferensen

Efter förra årets E3 så var det en hel del spel som visade sitt vackra yttre för första gången. Problemet var bara att de flesta spelen inte var påtänkta att släppas förrän några år senare, vilket skapade oro för årets konferens. Är det så att vi får se mer av det vi redan sett, eller har EA som vanligt något i rockärmen? Tyvärr blev det något av en besvikelse, även om spelen till stor del verkar vara höjdare.

FeatureHär är allt du behöver veta inför E3 - Del 2

Den efterlängtade fortsättningen är här!

För några dagar sedan släppte vi den första delen av vår extensiva artikelserie om vad vi tror kommer dyka upp på E3-mässan i år. I den tittade vi på giganterna Microsoft och Sony med förstoringsglas och kam för att luska ut vad de kunde tänkas visa upp på mässan. Ni hittar den här. Nu är det dags för del två, där vi tar en närmare titt på några av de största tredjepartsutvecklarna i branschen. Trevlig läsning önskar vi, och glöm inte att berätta hur fel jag har i kommentarsfältet!