Titanfall 2 Nyheter

Nytt gratisinnehåll till Titanfall 2

Ny karta och grejer till din Titan kommer 30 november.

Respawns första bunt med dlc till Titanfall 2 kommer på onsdag 30 november till alla plattformar. Bland annat kartan Angel City som var en favorit från första spelet. Dessutom flera olika anpassningar till din Titan och en ny pistol till din pilot.

Titanfall 2 kommer inte ha betal-DLC

Titanfall 2 kommer inte ha betal-DLC

Good guy Respawn går emot strömmen

Titanfall 2 släpptes under gårdagen och folk verkar riktigt nöjda. Inte nog med att de får ett höjdarspel, utan EA och Respawn har gått ut med att Titanfall 2 kommer att få gratis nedladdningsbart material i framtiden. Allt ska vara gratis.

"No Season Pass required: all maps & modes will be free in Titanfall 2 Multiplayer. This means no splitting up the community and it all starts with the legendary Angel City map, remastered from the original Titanfall. This means once you've purchased Titanfall 2, your investment includes a full single player campaign, the full multiplayer maps and modes, and long-term support with no hidden costs. You can pre-order the game to play 3 days early, but it will never cost you extra."

I och med utvecklingen vi sett i branschen så är det här ett stort steg. Spel som Battlefield har till exempel ett paket som kostar lika mycket som ett nytt spel som erbjuder all framtida DLC och mindre fördelar. Då handlar det alltså om samma utgivare.

Läs vidare...

Det första i en radda av mobilspel baserade på Titanfall har nu utannonserats. Spelet går under titeln Titanfall: Frontline och är ett strategikortspel som ska släppas på IOS och Android i höst.

E3 2016: Titanfall 2 Vanguard SRS Collectors Edition utannonserad

Inte billig, men innehåller nog med godis för en mindre armé.

Alla älskare av samlarutgåvor kan skatta sig lyckliga, för Amazon har precis lagt ut Titanfall 2 Vanguard SRS Collectors Edition till förhandsbokning. Priset är facila: 249.99$ eller ungefär 2070 kr. Det är mycket pengar men du får också rejält mycket för dina slantar. Eller vad sägs om allt detta:

E3 2016: Ännu en ny trailer på Titanfall 2

Titanfall 2 har redan råkat ut för en läcka som Vince Zampella, mannen bakom spektaklet, skämtar om på EAs presskonferens, men han ger oss också mer att smaska på med en ny trailer. Plus att han konfirmerar att vi nu kommer att få ta del av en singleplayer-kampanj! Spännande och välkommet, ta en kik nedan;

Mulitplayer:

Singlelpayer:

Läs vidare...

Gamestop råkar göra reklam för Titanfall 2

Men... det är ju inte utannonserat?

Ja, vi vet ju faktiskt att Titanfall 2 är under utveckling, det har bara inte blivit officiellt utannonserat. Utvecklarna har bland annat öppet pratat om spelet, och det är spikat att samlarfigurer släpps.

Titanfall 2 får sju tum stora actionfigurer

Lanseringsplan och leksaker.

Förra veckan fick vi nys om en intervju mellan Forbes och Respawn Entertainment att kommande Titanfall 2 kommer vara "grounded, dirty, human and real", samtidigt som det utspelar sig i en värld där magi och teknologi möts. Även fast jag spelade ytterst lite av första Titanfall så låter detta riktigt intressant, men nu vet vi också att spelet kommer få actionfigurer släppta samtidigt.

Respawn berättar mer om Titanfall 2

Japp, projektet är på gång.

Som bekant arbetar Respawn Entertainment för fullt på uppföljaren till Titanfall. Som det ser ut planerar EA att släppa spelet innan 31 mars 2017 och nu får vi äntligen veta lite mer.

Titanfall blev, trots utebliven dundersuccé, det spel som definierade Xbox One när den precis släppts. Och en uppföljare är på väg. Nu söker Respawn Entertainment dessutom nytt blod till projektet och i en jobbannons skriver de att de behöver en leveldesigner till Titanfall samt ett hemligt projekt.

Titanfall får en uppföljare

Vince Zampella bekräftar

I samband med BAFTA Game Awards bekräftade Vince Zampella från Respawn Entertainment att de redan nu har börjat arbeta på en uppföljare till Titanfall. Med tanke på den tid och de stora resurser som lades ner på att utveckla det första spelet och att det faktiskt sålde rätt så bra så kommer det här beskedet inte direkt som någon chock. Däremot är i alla fall jag rätt så förvånad över att det utannonseras så här tidigt.