World of Tanks Blitz Nyheter

World of Tanks Blitz får nya tanks från Valkyria Chronicles

Kolla in de nya stridsvagnarna från en annan spelvärld.

World of Tanks Blitz invaderas av nya tanks och den här gången från en annan värld - nämligen den som rymmer det taktiska rollspelet Valkyria Chronicles. Med detta har det spelets hjältar lämnat Europa för att ta sig an stridsvagnarna i World of Tanks Blitz med Edelweiss- och Nameless- vagnarna.

World of Tanks blir serietidning

Från serietidningsförfattare som varit involverad i Preacher och The Punisher.

Wargaming och Dark Horse Comics har utannonserat sitt samarbete kring det första numret av World of Tanks: Roll Out - en serietidning baserad på spelet. Serien skrivs av Garth Ennis som känns igen från Preacher, War Stories och The Punisher, och är även en krigshistoria förankrad i historien. Illustrationerna står Carlos Ezquerra (Judge Dredd, Strontium Dog, War Stories Vol. 2) för, medan varje nummers omslag designas av Isaac Hannaford (Halo: Reach, The Punisher).

Det är nära nog två år sedan som den primärt mobila titeln World of Tanks Blitz släpptes och till dags dato har över 55 miljoner spelare anslutit sig. Mer än 590 miljoner strider har utkämpats, vilket har resulterat i 5,6 miljoner förstörda stridsvagnar.

Wargamings PR-avdelning får ny ledning

Wargaming anställer finsk ledning.

Skaparna av bland annat World of Tanks - Wargaming - har utannonserat att studions globala marknadsföring och PR har fått ny ledning. Denne heter Juuso Myllrinne och kommer alltså leda företagets framtida kommunikation med omvärlden, samt marknadsstrategier.

wargaming har utannonserat att den australiensiska stridsvagnen Mark 1 (AC1) har transporterats till artillerimuséet i Cairns. Denna udda tank har plockats från numera avlidne entusiasten och grundaren av Military Vehicle Technology Foundation - Jacques Littlefield - och i framtiden kommer den att anlända till World of Tanks på PC och World of Tanks Blitz för mobila enheter.

Nu kan du spela World of Tanks Blitz på din dator

Bärbara tanks rullar in på din PC-maskin.

Tidigare i december meddelade vi att den mobila titeln World of Tanks Blitz skulle komma att få en lansering på Windows 10 och idag har det hänt. Detta innebär att spelarna nu kan hoppa in i brutala pansarstrider på vilken enhet som helst med Windows 10 som operativsystem - inkluderande mobiler, plattor och såklart PC.

World of Tanks Blitz landar på Windows 10

World of Tanks Blitz breddas

Den mobila titeln World of Tanks Blitz har laddats ner hela 35 miljoner gånger på Ios och Android-enheter sedan dess lansering år 2014. Nu har utvecklarna Wargaming bekräftat att spelet kommer infiltrera Windows 10, med diverse omarbetningar.

Wargamings mobildivision blir starkare med WG Cells

World of Tanks Blitz har köttat fram en ny division hos Wargaming

World of Tanks Blitz tog mobilvärlden med storm (eller blixtkrig), efter att ha laddats ner 35 miljoner gånger. Detta har i sin tur lett till Wargamings insikt om potentialen på mobilmarknaden och därav har en ny division hos utvecklarna utannonserats.

Kontinenter drabbar samman i World of Tanks Blitz-turnering

Den första globala World of Tanks Blitz-turneringen kickade igång igår

Rise of Continents är den första globala turneringen i mobilspelet World of Tanks Blitz och gick av stapeln under gårdagen. Fram till den 25 oktober kommer deltagare över hela världen att drabba samman för att slutligen komma fram till vilken pansarkontinent som är starkast.