World of Tanks Nyheter

Wargaming firar Halloween med World of Tanks och Warships

Fira Halloween med monstertanks och zombieskepp.

Mycket, mycket snart är det Halloween och vi har inte kunnat bärga oss under hela oktober månad. Detta gäller även för Wargaming som har värmt upp inför ett par evenemang på temat, involverande World of Tanks och World of Warships.

World of Tanks blir serietidning

Från serietidningsförfattare som varit involverad i Preacher och The Punisher.

Wargaming och Dark Horse Comics har utannonserat sitt samarbete kring det första numret av World of Tanks: Roll Out - en serietidning baserad på spelet. Serien skrivs av Garth Ennis som känns igen från Preacher, War Stories och The Punisher, och är även en krigshistoria förankrad i historien. Illustrationerna står Carlos Ezquerra (Judge Dredd, Strontium Dog, War Stories Vol. 2) för, medan varje nummers omslag designas av Isaac Hannaford (Halo: Reach, The Punisher).

Wargaming värmer upp inför årets WGL Gold Series

Säsong 2016-2017 rullar igång snart.

Wargaming håller på att värma upp inför WGL Gold Series för säsongen 2016-2017, där alla lag kämpar för att anta titeln som mästare. En nyhet för denna gång är att serien byter ut tolv lag mot åtta, vilket innebär att de tolv första lagen kommer ge sig in i striden under säsong 1, medan de åtta kvarvarande intar säsong 2.

Wargamings PR-avdelning får ny ledning

Wargaming anställer finsk ledning.

Skaparna av bland annat World of Tanks - Wargaming - har utannonserat att studions globala marknadsföring och PR har fått ny ledning. Denne heter Juuso Myllrinne och kommer alltså leda företagets framtida kommunikation med omvärlden, samt marknadsstrategier.

Fotboll kommer till World of Tanks

Nej, vi skojar inte.

Från och med den 10 juni och en månad framöver kommer ett lite annorlunda event pågå i World of Tanks. Vi pratar självklart om Tank Football 2016. Japp, vi är lika förvånande som du är.

Världscupen i World of Tanks avgörs till helgen i Warszawa

The Grand Finals 2016 sänds även på GG Bar i Göteborg.

I helgen kommer Wargaming.net Leauge (WGL) avgöras i Polens huvudstad Warszawa. Det vill säga världens bästa World of Tanks-spelare samlas för att göra upp i "The Grand Finals 2016". För att fira detta kommer det berömda nördhaket GG Bar i Göteborg arrangera en Wargaming-festival i tre dagar.

wargaming har utannonserat att den australiensiska stridsvagnen Mark 1 (AC1) har transporterats till artillerimuséet i Cairns. Denna udda tank har plockats från numera avlidne entusiasten och grundaren av Military Vehicle Technology Foundation - Jacques Littlefield - och i framtiden kommer den att anlända till World of Tanks på PC och World of Tanks Blitz för mobila enheter.

Wargaming har utannonserat att World of Tanks nu har gått live på Playstation 4, så nu kan även PS4-spelarna ta del av tankstrider i 15v15-matcher. Plattformen får även sina egna exklusiviteter, så som gratis tanks under begränsad tid, inkluderande T1E6-PS Premium light tank med särskilt kamouflage och Pz.Kpfw Elite tank. Den som loggar in innan slutet av januari får T1E6-PS-tanken och Pz-Kpfw blir tillgänglig fram till den 30 april.

En PS4-version av World of Tanks bekräftades under september förra året och mellan den 8 och 10 januari pågick en beta för spelet. Nu har versionen även fått sitt releasedatum som har kommit att bli tisdagen den 19 januari. Alltså nästa vecka.

World of Tanks-betan skjuter sig tillbaka till Playstation 4 denna helgen

Wargaming har utannonserat att World of Tanks får en till öppen beta till Playstation 4. Betan kommer att pågå under tre dagar med start den 8 januari för att avslutas den 10 januari.

Du som är sugen på att prova kan dock ladda ner spelet redan idag och kickstarta upplevelsen med Founder's Pack som finns tillgängligt under begränsad tid.

Founder's Pack finns på Playstation Store med start idag. De är laddade med premium-fordon och in game-innehåll så som valuta, ovanliga tanks, Premium Account-tid. Paketeringarna säljs för nedsatt pris. Som toppen på gräddmoset kommer en M22 Locust US Light-tank med kamouflage som hedrar första Playstation, samt en T1E6-PS US Premium Light-tank ges bort till alla som är med i betan under helgen.

Läs vidare...

World of Tanks till PS4 får en öppen beta

World of Tanks till PS4 får en öppen beta

December är pansarvagnarnas månad.

Wargamings pansarvagnskrigare World of Tanks släpps till sist till Playstation 4. När undrar du? Den 4-6 december kommer den offentliga betan att vara öppen.

I betan kommer spelare kunna kriga i 15 vs 15-matcher och precis som på PC går det att uppgradera och anpassa pansarvagnarna med allt från olika kamoflage till emblem.

World of Tanks är gratis att spela, och de mikrotransaktioner som finns är endast kosmetiska förändringar - och det som gör betan värd att testa är att det du låser upp förs vidare till det färdiga spelet.

Läs vidare...

En annan har redan börjat tjuvfira Halloween, för alla vet ju att högtiden räcker oktober ut. Även World of Tanks har fått smak på det då en läskig stridsvagn kommer glimta förbi mot helgen till.

World of Warships skolar in sig på sovjetisk teknologi

Se om du kan bryta igenom sovjetiskt pansar

Häromdagen fick vi nys om att gratis-att-spela-liret World of Tanks kommer till Playstation 4, efter att också ha infiltrerat Microsoft-fronten genom Xbox One-versionen. Relaterat till detta kommer utvecklarna Wargamings tredje spel - World of Warships - att få nya saker att leka med.

World of Tanks bekräftat för Playstation 4

Sony-fansen får snart köra stridsvagn.

World of Tanks - det där gratis-att-spela-liret - släpptes nyligen till Xbox One efter att ha frälst miljontals PC-spelare världen över. Nu låter Wargaming meddela att en Playstation 4-version också är på gång.

Wargaming.net siktar in sig på konsolspel

Köper Day 1 Studios för 20 miljoner dollar

Wargaming.net, utvecklaren bakom World of Tanks, World of Warplanes och World of Warships har i ett pressmeddelande idag tillkännagivit att de köpt upp utvecklaren Day 1 Studios för 20 miljoner dollar.

Hämta en betanyckel till World of Tanks

Hämta en betanyckel till World of Tanks

Vi har 200 betanycklar! Först till kvarn!

Jajamensan, det är dags för ytterligare gratisgrejer här på Eurogamer.se. Tar det aldrig slut? Nej, det gör det inte. Inte på långa vägar. Eller på någon annan terräng för den delen.

Imorgon börjar betatestet för det nya pansarvagnsonlinespelet World of Tanks till PC, och Wargaming.net har gett oss 200 betanycklar att ge till er läsare.

Så om du vill bli en av de första som får testa spelet och är det bara att bege sig till vår giveaway-sida och hämta en kod. Det är busenkelt och kräver bara att du är medlem hos oss. Först till kvarn, gott folk!

Läs vidare...