World of WarCraft: Legion Features

FeatureVad spelar vi i helgen (9-11 sept)

En helg i en speljournalists liv.

Så efter några veckor av rykten och förväntningar visade Sony äntligen upp den nya Playstation 4 och den biffigare Playstation 4 Pro. Vi har skrivit en bunt om alla nyheterna här på sajten, bland annat varför du nödvändigtvis inte behöver köpa en. Dessutom har vi en rykande färsk recension av senaste World of Warcraft-expansionen. Men nu är det helg, och vi kommer spela:

FeatureVad spelar vi i helgen (1-3 sept)

Battlefield 1-beta och World of Warcraft-expansion hela helgen!

Första helgen i september och det finns mycket att se fram emot nu. Snart är höstens stora releaser här och nästa vecka förväntas vi höra mycket nytt från Sony. Den här veckan har vi nostalgiskt tittat tillbaka på actiongenren, samt recenserat Worms WMD, Master of Orion och Metroid Prime: Federation Force.

FeatureVad spelar vi i helgen (26-28 aug)

Gissa vilket MMORPG som släpper ny expansion?

I veckan har vi fortsatt rapportera från det vi sett och upplevt på förra helgens Gamescom. Dessutom har vi rasat mot i-landsproblem, recenserat Deus Ex. Mankind Divided och skrivit om HeatoNs medverkan i tv-programmet Mästarnas mästare. Så till helgen slappnar vi av till detta:

FeatureVad spelar vi i helgen (29-31 juli)

Från World of Warcraft till Super Smash Bros.

Suget efter Pokémon Go har lagt sig, vilket även speglas på vår redaktion. Vi har redan börjat kolla på alternativ som matchar Niantics vandra-alldeles-för-länge-för-att-kläcka-ett-ägg-spel, vilket kan läsas i vår eminenta lista här. Men! Nog om det. Det här spelar vi i helgen: