World of WarCraft: Legion Nyheter

Spelare har kämpat mot Burning Legion i den senaste expansionen för World of Warcraft - Legion. Broken Isles har varit den centrala platsen för slaget, men under Blizzcon framkom det att expansionen kommer ta resan vidare mot stjärnorna.

Legion-streamens avslutningsfest

Garrosh Hellscream ska dö!

Imorgon är det grand final av en vecka med intensiv streaming som fått oss att vilja ta semester från Azeroth. Efter Eurogamer Live kör vi igång vid 21:00 och då ska Garrosh Hellscream äntligen dö. Igen.

Har du sett Warcraft-filmen ännu? Trots ett något svalt intresse i USA så säljer filmen riktigt bra internationellt, framförallt i Kina, och har nu dragit in 377 miljoner dollar över hela världen. Det må inte låta mycket i jämförelse med giganter som Marvels filmer eller Star Wars men detta gör filmen till den bäst sålda tv-spelsrullen någonsin.

Då släpps World of Warcraft: Legion

Blizzards sjätte expansion släpps i sommar

World of Warcraft må förvisso inte vara lika enormt som för ett par år sedan, men fortfarande kämpar Blizzards MMO vidare. Och den 30 augusti släpps spelets sjätte expansion.

Det finns galningar. Och så finns det galningar. Sen finns det dem som går steget längre. Ta Twitch-användaren PreparedWOW, exempelvis. Han har tagit multitasking till en helt ny nivå och besitter just nu inte mindre än 100 aktiva konton i Blizzards rollspelsepos World of Warcraft.

Här är World of Warcrafts nya expansion

Här är World of Warcrafts nya expansion

Hör dundret av applåder

Hypen var enorm under Blizzards livestream på Gamescom, där den sista expansionen för World of Warcraft skulle avtäckas. För att bygga upp spänningen ytterligare fick publiken en återblick från spelets förra expansion - Warlords of Draenor. Därefter en CGI-scen som knyter an den förra expansionen med den nya.

Sedan kom trailern och utvecklarna matar på med den ena episka scenen efter den andra, medan publiken jublar. Expansionen går under namnet World of Warcraft: Legion och kommer introducera den nya kontinenten Broken Isles i hjärtat av Azeroth. Nya dungeons, raids och artifaktvapen utlovas, samt den nya spelklassen Demon Hunter. Spelarna kommer också att kunna nå upp till level 110.

För att kolla in precis alla fräsiga detaljer så kan du kika på den lite över en timme långa konferensen, där Blizzard går igenom expansionens nyheter:

Läs vidare...